KONSERT ROCK KAPAK GABUNG TIGA KUMPULAN ROCK LAGENDA! | Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Jika anda peminat rock kapak terutamanya tahun 80an, ini berita baik untuk anda.

KONSERT ROCK KAPAK

Tiga kumpulan Rock popular era 80an bakal bergabung diatas satu pentas. Bakal membawa kembali dalam alunan muzik rock penuh kehangatan dan nostalgia.

DUA JAM YANG BERTENAGA

Dijadualkan berlansung pada 7 Oktober 2023 di Panggung Asia Gombak, dibawakan oleh Boss Production Enterprise dan Attah Music.

Menampilkan Kumpulan Rock Junction, Meditasi dan Desire dalam konsert berdurasi lebih dua jam penuh bertenaga.

KONSERT ROCK KAPAK

PERSEMBAHAN BERTENAGA

Menampilkan gabungan hits klasik dan susunan muzik yang memukau, Kumpulan Junction, Desire dan Meditasi dengan gaya istimewa penuh bertenaga.

Antara lagu-lagu popular mereka seperti Akan Ku Kenang, Monolog Untuk Rina, Bias Cinta, Dian Cinta, Bidadari, Biar Pedih Kasih Memanjang serta banyak lagi.

SATU PENGALAMAN YANG ASYIK

Bukan itu sahaja! Selain persembahan yang luar biasa, Konsert Rock Kapak bakal menjanjikan satu pengalaman yang unik dan mengasyikkan seperti tidak pernah berlaku sebelum ini.

Kumpulan rock BloodBrothers dan Revenge turut bakal membuat penampilan pada persembahan pembukaan konsert tersebut.

KONSERT ROCK KAPAK

Kumpulan Rock lagenda era 80an Junction, Meditasi dan Desire bakal menggegarkan Panggung Asia, Gombak dalam Konsert Rock Kapak

Lagu2 Rock keras akan turut didendangkan untuk memeriahkan suasana dan memenuhi kehendak peminat2 muzik sebegini.

RINDU NOSTALGIA MUZIK ROCK ERA 80AN

Banyak konsert rock dianjurkan untuk memenuhi permintaan peminat-peminat yang dahagakan hiburan dan merindui nostalgia muzik Rock era 80’an.

Namun begitu tidak semua kumpulan-kumpulan yang pernah popular satu masa dahulu diberi peluang untuk mengadakan persembahan.

Hanya segelintir dari kumpulan-kumpulan yang merupakan nama besar di dalam industri muzik berulang kali dijemput untuk mengadakan konsert.

INISIATIF PELUANG UNTUK MEREKA

“Oleh itu Boss Production Enterprise dan Attah Music mengambil inisiatif untuk menganjurkan Konsert Rock Kapak. Kali ini menampilkan kumpulan-kumpulan yang tidak diberi peluang untuk mengadakan persembahan.

“Boss Production dan Attah Music sedar mungkin pulangan dari segi pendapatan tidak memberansangkan.

Tetapi yang lebih penting adalah memberi kegembiraan serta kepuasan kepada peminat-peminat serta kumpulan yang terlibat. Kami percaya dalam rezeki kita, ada rezeki orang lain,” jelas beliau lanjut.

-Menurut En. Naz Hamzah, Ketua Pegawai Eksekutif Boss Production Enterprise

KONSERT ROCK KAPAK

ADA CABUTAN BERTUAH

Bagi merancakkan jualan tiket, pihak penganjur turut menyediakan pelbagai hadiah istimewa kepada pembeli-pembeli tiket bertuah.

Antaranya dua pakej percutian ke Semporna, dua unit gitar eletrik Ibanez GRX70QA, dua baucar penginapan di Hotel Ames, Melaka dan banyak lagi.

HARGA TIKET

Tiket-tiket Konsert Rock Kapak berharga RM85 dan untuk tempahan sila hubungi 0192333435, 0105667384, 0192407994 & 0199247924

Website Ticket|

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge