KONSERT CAKRA KHAN LIVE IN KL 2023, AMAZING! |Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Anda kenal dengan suara penyanyi Kekasih Bayangan? Siapa sini peminat Cakra Khan angkat tangan?. Ini ada berita baik untuk anda dimana .

KONSERT CAKRA KHAN LIVE IN KL 2023, AMAZING!

Konsert A Decade: Cakra Khan Live In Kuala Lumpur 2023 anjuran Seven Skies Motion . Ini merupakan konsert sulung pertama buat Cakra Khan sendiri.

KONSERT CAKRA KHAN

Beliau sudah berada di industri hiburan lebih dari 10 tahun dan kini bakal menghiburkan para peminat di Malaysia.

Kini kembali ke Malaysia dan berkongsi berita tentang konsertnya yang bakal di adakan di Plenary Hall, Pusat Konvesyen Kuala Lumpur pada 20 Januari 2023.

PENYANYI JEMPUTAN?

Untuk konsert kali ini, bakal dinyanyikan dalam 15-20 lagu dan juga bersama penyanyi jemputan dari Indonesia dan Malaysia. Terdiri daripada Aina Abdul, Khai Bahar dan Ade Govinda bakal

KONSERT CAKRA KHAN

SEGMEN ‘TRIBUTE’

Penyanyi lagu ‘Harus Terpisah’ turut mengadakan segmen ‘tribute’ khas sebagai penghargaan atas jasa arwah ayahnya. Arwah ayah selalu memberi sokongan kepadanya sejak menceburi bidang seni.

‘Tiada kata dapat diungkap dengan pelbagai hal yang terjadi sewaktu itu. Saya masih lagi memenuhi jemputan nyanyian langsung menerima khabar yang kesihatan ayah tiba-tiba merosot.

KONSERT CAKRA KHAN

Tanpa berlengah saya ambil keputusan untuk membatalkan saja ‘show’ dan patah balik ke hospital untuk menziarah dan menemani ayah.

Tapi, Allah lebih sayangkan-nya dia pergi sebaik saya sampai. Kalau ditanya memang perasaan dan fikiran saya sangat berkecamuk’

-kata Cakra Khan sewaktu ditemubual.

KELANGSUNGAN HIDUP SEWAKTU COVID19

‘Tipulah kalau saya tidak mengalami masalah seperti anda semua sewakti Covid 19 melanda. Kebajikan ‘staff’ yang sudah bersama sejak bertahun-tahun semestinya diutamakan.

Saya mengambil langkah untuk melepaskan barangan peribadi milik saya akibat kegawatan masa itu. Setia mereka bersama saya amatlah saya hargai dimana saya kasihan dan sayang pada mereka’.

-cerita Cakra

KONSERT CAKRA KHAN

TAK SAYANG KE BARANG TU

‘Saya tidak mahu mereka berhenti . Jadi, saya kena cari jalan alternatif untuk membantu mereka. Antara barangan yang dilepaskan seperti jam tangan dimana ianya mudah untuk dijual.

Walaupun jam tangan itu adalah diantara barangan kesayangan saya, tetapi ia boleh dicari lagi.’

BELUM ADA PACAR?

“Jodoh di tangan Allah SWT dan masih dalam aturan-Nya. Ini bukan soal saya memilih, tetapi mahu fokus dengan komitmen kerjaya dan muzik terlebih dahulu,”

KONSERT CAKRA KHAN

TIKET KONSERT

Untuk tiket konsert sudah mulai dijual dan boleh didapati di Radio Rasmi Era ataupun

KONSERT CAKRA KHAN

Ticket2u |

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge