Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Jumaat lepas KP menghabiskan masa makan tengahari ronda ronda di Citta Mall. KP kebetulan baru menikmati “heavy breakfast” pagi itu jadi KP masih lagi kekenyangan. Al maklumlah, hari Jumaat jadi KP di beri 2 jam setengah waktu makan tengahari. So KP decide untuk ronda ronda.

Kemana KP hari Jumaat tu, KP terus sahaja ke tingkat atas ke MBO untuk melihat tayangan apa yang masih ada lagi untuk di tonton. Sewaktu sampai 12.45 tengahari, so ke screen movie tengok ada movie ” Big Hero 6″.  Tanpa buang masa KP terus beli tiket combo siap pakej air berkarbonat a.k.a soft drinks dengan popcorn sekali .

8
Pintu masuk MBO .. memng mendapat tempat di hati KP7

Kedatangan di alu alukan dengan ” Welcome to MBO di papan hitam”

Terimbas kembali di zaman persekolahan
10Corridor MBO .. 
9Hiasan di kiri kanan dinding corridor MBO
1 best kan cam tengah main “ting ting..”

sungguh mengimbas kenangan zaman sekolah5nak tahu cinema hall yang mana lihat sahaja pada kiub yang menyala

kalau begini maksudnya hall 8 .. comelkan
4 signage MBO dengan cara mereka tersendiri3 yang ini hall berapa…?

Hall 4 sebab kelilingnya cuma huruf dan no 4 yang menyala

2

Siling MBO di letak kiub lego, pelbagai warna dan saiz menjadikannya lebih kreatif

Oh ya .. KP menonton wayang “Big Hero 6” sendirian, Tanpa ada teman, boleh sahaja kerana KP dah biasa menonton sendirian. Kalau weekend pasti KP akan menonton dengan kids. Kalau weekdays pula biasanya dengan kengkawan. Jadi kalau nak bawa kids menonton wayang antara satu tempat boleh sahaja ke MBO Citta Mall.

Itu sahaja nak cerita.. maaflah gambar blur ye

#kitepunye #kitepunyedotcom #MBO #MBOCittamall #Cittamall #wayang

1 Comment

  1. admin

    hihi…

    1st tyme ada kat sinie cam kindergarden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge