ARTRONIQ TERAJUI REVOLUSI E MOTOR DI MALAYSIA, AMAZING!| Tahniah diatas pelancran United E-Motor dengan memerhatikan pertumbuhan mampan dan meningkatkan nilai pelabur.

ARTRONIQ

Pesaing utama di Pasaran ACE, dengan langkah mengubah permainannya untuk industri kenderaan elektrik Malaysia.

Kini telah memperkenalkan United E-Motor yang dinanti-nantikan ke pasaran Malaysia .

KERJASAMA DENGAN PENGELUAR INDONESIA PT

Kerjasama ini dengan jenama motosikal elektrik utama pengeluar Indonesia PT. Terang Dunia Internusa (“PT TDI”) menandakan visi Artroniq yang berfikiran ke hadapan.

ARTRONIQ TERAJUI REVOLUSI E MOTOR

Komitmen terhadap inovasi yang mampan, menjanjikan peluang pelaburan yang menarik.

PENGENALAN PRODUK

Acara pelancaran, yang ditetapkan pada 2:00 petang pada 30 Oktober 2023 di Piazza Pavilion Bukit Jalil, akan menjadi lebih daripada sekadar pengenalan produk.

MODEL TX3000 & TX1800

Di samping persembahan aksi motosikal elektrik, peserta akan merasai sendiri kehebatan model TX3000 dan TX1800.

TX3000 mempunyai kelajuan tertinggi 90 km/j dan jarak 120 km dengan sekali cas, manakala TX1800 mengecas dari 0-80% dalam masa 1.5 jam sahaja.

Kedua-dua model melambangkan kemudahan moden dengan ciri seperti Bluetooth terbina dalam, aplikasi mudah alih khusus dan banyak lagi.

ARTRONIQ TERAJUI REVOLUSI E MOTOR

KERJASAMA DENGAN UNITED E-MOTOR

Kerjasama antara United E-Motor jenama Indonesia berpengalaman dan Artroniq Bhd adalah bukti pandangan jauh strategik ini.

Perkongsian ini, yang dirasmikan pada September 2023, membolehkan kami bukan sahaja membawa mobiliti elektrik kepada rakyat Malaysia.

Tetapi juga untuk menyepadukan teknologi proprietari termaju dan proses pemasangan United E-Motor, mengukuhkan lagi kedudukan dalam pasaran.

LANGKAH PENTING BUAT ARTRONIQ

“Hari ini menandakan satu langkah penting dalam perjalanan kami ke arah memupuk mobiliti elektrik yang mampan dalam pasaran Malaysia.

Kami sangat gembira dapat bekerjasama dengan PT. Terang Dunia Internusa, perintis dalam bidang ini.

ARTRONIQ TERAJUI REVOLUSI E MOTOR

Kerjasama ini bukan sahaja mengukuhkan kedudukan kami dalam pasaran tetapi juga menjadi bukti komitmen kami ke arah menawarkan penyelesaian terobosan untuk pemegang kepentingan kami.

Saya yakin perkongsian kami dengan United E-Motor akan membuka kunci nilai yang tiada tandingan untuk pelabur kami danmenyumbang untuk masa depan yang lebih hijau.”

-Encik Marcus Chin Choon Wei, CFO Artroniq

MOTOSIKAL ELEKTRIK CANGGIH

Perlu diperhatikan bahawa motosikal elektrik tercanggih ini merupakan mod pengangkutan yang dipilih untuk pemimpin dunia pada sidang kemuncak G20 2022.

Dengan Artroniq menerajui pengenalan ini, pelabur dan pengguna Malaysia boleh menjangka kesan transformatif terhadap landskap pengangkutan negara.

Memandangkan sinergi antara warisan United E-Motor dan keupayaan teguh kami, perkongsian itu bersedia untuk pertumbuhan mampan.

Usaha ini menerokai dalam pembuatan bateri motosikal elektrik, pengecas dan konsep stesen pertukaran bateri menyerlahkan cita-cita dan potensi Artroniq untuk pertumbuhan yang meluas.

Sehingga 27 Oktober 2023, harga saham kini ialah RM0.85, mewakili modal pasaran RM342.0 juta.

Website |

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge