WARKAH CINTA CINDERELLA 2013 BAKAL BERSAMA ATAU BERPISAH!

WARKAH CINTA CINDERELLA 2013 BAKAL BERSAMA ATAU BERPISAH! | Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

“Kita memang di jodohkan bersama, sehati serta sejiwa,walau esok atau akhir nanti, kita telah di takdirkan bersama-sama”…..

Siapa masih ingat lagi dengan lirik lagu ini.. penyanyi Haslinda “Sehati Sejiwa” lagu tema ,Drama Cinderella Melayu Popularr. Di lakonkan oleh Ahmad Idham Haliza Misbun Zizie Ezette Riezman Khuzaimi Kartina Ayoob nta Cinderella 2013.

WARKAH CINTA CINDERELLA 2013

Excellent Pictures mengembalikan kembali nostalgia drama cinderella terbitan Kuasatek Pictures. Majlis tayangan perdana di adakan di Ecurve Cineleisure dan dihadiri oleh barisan pelakon seperti:

Semestinya setiap filem atau drama mahupun telemovie sudah pasti ada pengarahnya. Kalau dahulu beliau berlakon dalam drama Cinderella tetapi kali ini beliau mengarah Warkah Cinta Cinderella 2013.

Dapat bergambar bersama adalah satu kenangan yang manis. Oh ya kitepunye masih ingat lagi petikan kata dari beliau ” inilah filem syok sendiri dan beliau masih mengekalkan tentang kisah cinta yang romantis

SINOPSIS WARKAH CINTA CINDERELLA 2013

Cinderella dibintangi oleh Fizo Omar, selaku Salman, dan NelydiaSenrose, selaku Nurul, telah menjalani pengambaran sekitar Selangor dan juga Kuala Lumpur.

Filem ini diserikan juga dengan barisan pelakon seperti i Kamal Adli, Erin Malek, FauziahNawi, DatukJalaludin Hassan, AzizahMahzan, Sahrolnizam dan Azlan Komen.

Cinderella mengisahkan Nurul,gadis kampung berusia 22 tahun, tinggal bersama ibutirinya,Ainon serta adiktirinya, Farah dan abang tirinya, Zamil. Suatu malam,Zamil meluahkan rasa hatinya tetapi ditolak oleh Nurul menyebabkan Zamil bertindak ganas dancuba merogol adiktirinya itu.

Nurul berjaya lepas dan lari ke luar daripada rumah untuk menyembunyikan diri sehingga ke bilik penginapan Salman, anak seorang tokoh korporat terkemuka.

Mereka berdua diserbu oleh ketua kampung, tok imam dan beberapa orang kampung. Salman danNurul diberi dua pilihan – di bawa ke balai polis. Didakwa di mahkamah syariah atau berkahwin dan tidak kembali lagi kekampung tersebut. Bagi menjaga namanya,Salman bersetuju dengan pilihan ke dua.

Apa seterusnya yang berlakukepadaNuruldan Salman? Nantikan di pawagambermula 19 Disember 2013.

gambar di sekitar preview screening.. tak sah kalau tak ambil gambar dengan pelakonnya kan

bersama blogger yang lain

ps: pic kredit leeza ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge