Sushi Sashimi Feast di Agehan Rest. Grand Bluewave Shah Alam Hotel

Sushi Sashimi Feast di Agehan Japanese Restoran, Hotel Grand Bluewave Shah Alam

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Kalau sebut tentang Sushi pastinya ramai tahu ianya adalah salah satu hidangan makanan Jepun. Ianya dari beras sushi dihiasi dengan bahan-bahan makanan sama ada masak atau separuh masak dicicah bersama cuka Jepun dan wasabi .Boleh dimakan begitu sahaja tanpa perlu di masak sekali lagi .Jadi pada mereka yang meminatinya seperti KP sendiri apa kata kalau inginkan kelainan marilah ke Agehan Japanese Restoran di Hotel Grand Bluewave Shah Alam.

Sushi Sashimi Feast di Agehan Rest. Grand Bluewave Shah Alam Hotel Di sini anda tidak perlu risau kerana Hotel Grand Bluewave memang mendapat pengikhtirafan sijil Halal yang telah disahkan oleh pihak JAKIM. Tiada was-was atau ragu-ragu apabila menikmati hidangan di sini .

Sushi Sashimi Feast di Agehan Rest. Grand Bluewave Shah Alam Hotel

Promosi Sushi Sashimi Family Fast

Untuk kali ini Agehan Japanese Restaurant Hotel Grand BlueWave Shah Alam menawarkan promosi Sashimi Family Feast. Pelbagai sushi dan sashimi boleh dinikmati tanpa perlu order yang lain.
Promosi ini ditawarkan pada cuti Umum sahaja, bermula dari jam 11.30 pagi sehingga 2:30tengahari untuk makan tengah hari dan 6:00 petang sehingga 10:30 malam untuk makan malam.
Semua Sushi & Sashimi, akan disediakan khas oleh Chef Muhd Rizza dan ianya bermula dengan harga serendah :-
RM69.00 + untuk dewasa
RM40.00 + untuk kanak-kanak (4-11 tahun)

Antara Sushi dan Sashimi yang ditawarkan adalah seperti:-

Maguro SushiSushi Sashimi Feast di Agehan Rest. Grand Bluewave Shah Alam Hotel Shake SushiSushi Sashimi Feast di Agehan Rest. Grand Bluewave Shah Alam Hotel Unagi SushiSushi Sashimi Feast di Agehan Rest. Grand Bluewave Shah Alam Hotel Kani Sushi

buat pengemar ketamSushi Sashimi Feast di Agehan Rest. Grand Bluewave Shah Alam Hotel Tamago Maki

Teringat pada Irfan yang gemar sushi yang ini
Sushi Sashimi Feast di Agehan Rest. Grand Bluewave Shah Alam Hotel Soft Shell Crab Maki

Ianya kelainan bagi KP sebab soft shell pun boleh di buat menjadi sushiSushi Sashimi Feast di Agehan Rest. Grand Bluewave Shah Alam Hotel Chef MakiSushi Sashimi Feast di Agehan Rest. Grand Bluewave Shah Alam Hotel Dream maki Sushi Sashimi Feast di Agehan Rest. Grand Bluewave Shah Alam Hotel Rainbow MakiSushi Sashimi Feast di Agehan Rest. Grand Bluewave Shah Alam Hotel Shake Tempura MakiSushi Sashimi Feast di Agehan Rest. Grand Bluewave Shah Alam Hotel Kepelbagaian Sushi yang ditawarkan antaranya seperti Makimono Sushi, Temaki Sushi, Nigirisushi, Hosomaki Susho, California Maki, Tori Katsu Maki, Soft Crab Maki, Cili Padi Tuna Mayo Maki, Agehan Temaki, Tamago Temaki, Tobikko Temaki, Shake Sushi, Grill Shake Sushi, Maguro Sushi, Chuka Idako Sushi, Unagi Maki dan Avocado Maki.Sushi Sashimi Feast di Agehan Rest. Grand Bluewave Shah Alam Hotel

Manakala hidangan Sashimi seperti Maguro Sashimi, Shake Sashimi, Tako Sashimi, Ika Sashimi, Amaebi Sashimi, Unagi Sashimi, Aji Sashimi (Mackerel), Suzuki Sashimi (Seabass), Sanma Sashimi dan Hotate Sashimi.

Sushi Sashimi Feast di Agehan Rest. Grand Bluewave Shah Alam Hotel Tori Katsu MakiSushi Sashimi Feast di Agehan Rest. Grand Bluewave Shah Alam Hotel California MakiSushi Sashimi Feast di Agehan Rest. Grand Bluewave Shah Alam Hotel

Selain itu turut didatangkan dalam promosi ini kepelbagaian Pencuci Mulut dan Kek bersama minuman seperti teh hijau (panas / sejuk), kopi dan teh dan kordial.

Adalah digalakkan tetamu yang hadir untuk membuat tempahan terlebih dahulu di Restoran Agehan Jepun di talian 03-5511 8811 ext 2623. Semua harga adalah tertakluk hanya kepada 6% GST.

Inginkan maklumat lanjut layari

Website Hotel Grand Bluewave Shah Alam

Sushi Sashimi Feast di Agehan Rest. Grand Bluewave Shah Alam Hotel

#kitepunye #kitepunyedotcom #wwwdotkitepunyedotcom #sushisashimi #grandbluewaveshahalam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge