PETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets"

PETSMORE Roadshow Sempena Filem “The Secret Life Of Pets”

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

PETSMORE Roadshow Sempena Filem “The Secret Life Of Pets” | Mungkin ada yang tahu yang KP memang meminati kucing. Sekarang di rumah ada “DIVA” bernama Rian sedang menetap bersama kami. Ingin KP sharekan tentang Petsmore roadshow yang bakal berlangsung di cawangan-cawangan mereka sempena filem The Secret Life of Pets yang bakal di tayangkan di pawagam tidak lama lagi. Apa yang menarik tentang Petsmore ? Adakah ianya sesuai untuk semua haiwan peliharaan atau pun apakah kelebihannya dari yang lain? Meh KP sharekan
PETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets"

Petsmore adalah di antara kedai haiwan peliharaan yang mempunyai rantaian besar di Malaysia. Sekarang ianya mempunyai lebih dari 20 cawangan di sekitar Lembah Klang. Petsmore juga ada menjual pelbagai jenis pet hidup yang boleh dipelihara seperti kucing, anjing, hamster, sugar glider, landak dan sebagainya. Bukan itu sahaja ia juga menyediakan “pets saloon, pets spa dan pets hotel” di cawangan-cawangan tertentu

PETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets"

Haiwan Peliharaan

Sewaktu KP berkunjung ke Petsmore minggu lalu, KP dapat melihat sendiri pelbagai haiwan peliharaan yang ada di sini. Di antaranya

Kucing Benggala
PETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets" Kucing TobyPETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets" Kucing Garfield (kata Irfan)PETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets" Anjing Dalmation ( kata Qurratul)PETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets" Si comel HuskyPETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets"

Apa lagi yang biasanya ada di dalam Petsmore. Apa kata KP bawa anda ronda-ronda didalam cawangan ini agar anda dapat memahami dengan lebih lanjut tentang Petsmore

Haiwan Hamster 

Hamster adik beradik cik tikus katanya tetapi yang comel .
PETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets" Pelbagai warna dan saiz adaPETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets"

Makanan untuk hamster mahupun arnabPETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets" Pelbagai pilihan ada dan masing-masing mempunyai intipati yang berlainan
PETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets"
PETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets"

Makanan Kucing 

Pelbagai makanan kucing pun ada siap dengan diskaun lagi di antara yang sempat KP rakamkan

Dari Whiskas
PETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets" EvoPETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets" IAMSPETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets"

Makanan Anjing

Pilih makanan yang mana yang ingin di beli buat si comel dan bijak
PETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets" Siap ada diskaun dan clearancePETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets" Makanan organik pun adaPETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets"

Supplement untuk kucing dan anjing

Ingatkan manusia sahaja yang makan supplement tetapi kucing dan anjing pun ada untuk menjaga kesihatan mereka. PETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets"

Ini untuk anjing – Goat Milk
PETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets" Ini untuk Kucing dan juga anjingPETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets"

Special dari Monge Kitten siap dengan pelbagai nutrientPETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets"

Kalau sekarang duduk di apartment kucing mungkin tidak dapat makan rumput. Eh jangan terkejut kerana rumput yang dimakan itu ada kelebihannya. Di sini ada juga dijual Oragnic Pet GrassPETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets" Antara yang lainPETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets"

Grooming 

Grooming adalah kemestian buat haiwan peliharaan kita terutama kucing dan anjing agar ianya lebih sihat dan mempunyai bulu yang cantik. Tetapi kita kena pandai mencari barangan yang sesuai dengan ia takut ada yang allergik pula . Ini antara barangan yang KP kongsikan untuk anda
PETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets"Alat-alat untuk grooming dan trimmingPETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets" Sikat dan gunting.. kena bagi comel dan cutePETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets" Berus gigi pun ada untuk haiwan peliharaan ini . Agar mereka tidak mempunyai bau mulut yang busuk. Amboi mengalahkan manusia pulaPETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets"

Mainan Haiwan Peliharaan

Dah cantik dah lawa, jangan lupa beli barangan untuk ianya bermain. Walaupun kecil atau simple mungkin dapat membahagiakan ia
PETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets" Tengok ada diskaun lagiPETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets" Ini pula collar kucing atau anjingPETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets" Ruangan yang KP minati “Hello Kitty”. Sebahagian dari barangan Hello Kitty ada di jual di sini di mana pasti membuat tuan punya ingin membeli semuanya. Sebab ianya comel
PETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets" Tempat tidur ekslusifPETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets" Rantai collar untuk si comelPETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets"Ok , dah penat ronda dalam Petsmore kan ini KP nak share promosi yang ada dan bakal berlangsung di setiap cawangan Petsmore (sila ikuti facebook untuk lokasi – link di bawah sekali)

Promosi untuk The Secret Life of Pets , kumpulkan kesmua barangan ini
PETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets" FrisbeePETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets" Foil CupPETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets" toy
PETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets" Button BadgePETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets"

 Bila anda ke cawangan yang mengadakan promosi nanti untuk The Secret Life of Pets Roadshow ini yang anda akan dapat tetapi siapa cepat dia dapat ye
PETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets"
Promosi Hebat 1
PETSMORE menawarkan 1000 unit product pilihan jualan murah besar-besaran dengan diskaun lumayan sehingga 70% sementara stok masih ada kepada si comel kesayangan korang dan setiap ahli berhak untuk mendapat 3 unit.

PETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets"

Promosi Hebat 2
Baucer shopping bernilai sebanyak RM30 tanpa had minima pembelian bakal diberikan kepada 200 pelanggan pertama, dengan syarat tanpa had minima pembelian, Best sebab macam-macam boleh beli

PETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets"

Promosi Hebat 3
Berita baik untuk peminat kucing! PETSMORE menawarkan grooming ticket sebanyak 5 sesi berharga RM265 dengan hanya harga serendah RM10 untuk pelbagai jenis baka kucing kepada 200 pelanggan pertama.Biasanya kalau hantar si DIVA standby dalam 90-100 sebab ikut size kucing anda
PETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret LifePETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets" Of Pets"
Promosi Hebat 4
200 pelanggan pertama akan menerima baucer pet bernilai sebanyak RM300. Untuk sesiapa bersedia menjadi seorang ibu bapa si comel atau ingin menambah ahli keluarga, jangan lepaskan peluang terbaik ini, kerana berharga RM300 baucer pet ini hanya boleh digunakan dalam 4 hari, membolehkan anda mengagumi si comel untuk membawa pulang ke rumah!
PETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets"
Promosi Hebat 5
PETSMORE menawarkan sebanyak 100 unit sangkar & perabot sementara stok ada dengan HARGA WOW untuk rumah baru si comel kesayangan anda. Ia adalah masa baik untuk menukar rumah & perabot baru untuk si comel kesayangan anda!PETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets"
Promosi Hebat 6
Lucky Wheel SPIN Seksyen! Semua transaksi semasa 4 hari jualan gila ini PETSMORE juga bagi peluang untuk SPIN & MEMENANGI satu hadiah (RM1500 baucer pet, rm100 baucer shopping, RM50 baucer shopping, RM10 baucer shopping & lain-lain) berikut:
 • Resit RM150 dapatkan 1 SPIN
 • Resit RM300 dapatkan 2 SPIN  (Spin 2 kali & pilih satu hadiah)
 • Resit RM450 dapatkan 4 SPIN (Spin 4 kali & pilih satu hadiah)
PETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets"
Promosi Hebat 7
PETSMORE akan memberi ganjaran kepada pelajar prestasi baik yang mencapai 80 markah ke atas dalam peperiksaan, tunjukkan keputusan peperiksaan anda untuk menikmati tawaran hanya RM1 untuk seekor hamster Sesuai untuk pencinta haiwan kecil dan mereka yang ingin mempunyai sahabat yang lebih kecil berhak untuk mendapatkan hamster comel serendah RM8.99! peluang yang baik untuk anda untuk berkembang dengan pengetahuan pengendalian haiwan dan persahabatan haiwan peliharaan!

PETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets"

Pomosi Koleksi Edisi Terhad ‘The Secret Life Of Pets’
Kini korang boleh mendapat Promosi Koleksi Edisi Terhad ‘The Secret Life Of Pets’ (topi, cawan, lencana, mainan, frisbee) di PETSMORE! Dengan pembelian dari mana-mana produck dipilih dari 11 jenama besar ini (Eukanuba, Iams. Alps Natural, Iskhan, Nutrience, Dr.Pro, Merrick, Pro Balance, Ciao, Singen & Inodorina) dalam tempoh 4 hari promosi akan dapat menikmati sehingga 70% diskaun untuk premium koleksi!
Kedua@50% Diskaun
Merebut mana-mana produck dipilih dari 4 jenama makanan pet/ makanan ringan / makanan tin yang diimport (Eukanuba, Iams, ALPS dan Iskhan) untuk menikmati sehingga 50% diskaun@Kedua! benar-benar rendah ini!
Keempat@RM1
Merubut mana-mana produck dipilih dari 3 jenama makanan pet yang diimport (Nutrience, Dr.Pro dan Merrick) dan menikmati RM1@Keempat! Pasti berbaloi!
Ketujuh@RM0.10
Belum selesai! Merebut mana-mana produck dipilih dari 3 jenama makanan tin yang diimport (Pro Balance, Ciao Chu Ru dan Dr.Pro) untuk menikmati serendah RM0.10@Ketujuh! Bolehkah anda percaya?! RM0.10 yeah! Belilah tidak akan menyesal!
3 FOR 2
Pada masa yang sama, PETSMORE juga ada jenama Taiwan makanan kesihatan pet yang diimport – SINGEN & jenama Itali pembersihan & kecantikan pet produck yang diimport – INODORINA dengan promosi 3 FOR 2. Apakah 3 FOR 2? Ia adalah Beli 3 Bayar 2!
PETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets"
Pertandingan Foto & Melancong ke Seoul
PETSMORE turut menjemput peminat TSLOP untuk menonton tayangan perdana filem itu juga! Ya! Merebut mana-mana produck dilipih dari 11 jenama (Eukanuba, Iams. ALPS, Iskhan, Nutrience, Dr.Pro, Merrick, Pro Balance, Ciao Chu Ru, Singen & Inodorina) dan mengambil foto paling kreatif di kawasan foto yang bersedia untuk anda.Top 20 pemenang yang mendapat undi terbanyak akan memenangi TSLOP tiket wayang perdana + hadiah! Champion akan memenangi tambahan tiket penerbangan 2 hala ke Seoul! Wow! Boleh menonton filem dan melancong ke Seoul secara percuma, menyertai sekarang!
PETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets"
 Laa,, Belum Jadi Ahli Petsmore

PETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets"

 Pemegang kad keahlian PETSMORE berpeluang menikmati banyak manfaat sebagai:
 • Servis penginapan untuk haiwan peliharaan secara percuma selama 2 hari pada setiap tahun
 • Jaminan kesihatan selama 7 hari
 • Tarikh pemulangan produk selama 30 hari
 • Diskaun sebanyak 5% akan diberikan untuk kesemua produk
 • Diskaun sebanyak 5% lagi pada hari bulan jadi anda
 • Maklumat pomosi
 • Mengumpul dan menebus mata
 • Promosi maklumat notis
Tunggu apa lagi !
Datanglah beramai-ramai ke pembukaan rasmi PETSMORE di The Mines Shopping Mall minggu ini tau pada 28 Julai – 31 Julai 2016
PETSMORE Roadshow Sempena Filem "The Secret Life Of Pets"
PETSMORE ‘The Secret Life Of Pets‘ RoadShow
Date : 28 Julai 2016 – 31 Julai 2016
Time : 10am – 10pm
Alamat : L5-02(P) Level 5, The Mines, Jalan Dulang, Mines Resort City, 43300 Seri Kembangan, Selangor.
Telefon : +603-89577735

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge