PEMEGANG SAHAM SNS NETWORK TECHNOLOGY LULUS DI AGM, AMAZING!| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Siapakah mereka yang lulus di AGM ini?

SNS NETWORK TECHNOLOGY

SNS Network Technology Berhad (“SNS” atau “Syarikat”), penyedia produk, perkhidmatan dan penyelesaian ICT.

Mengumumkan bahawa para pemegang saham telah meluluskan semua resolusi pada Mesyuarat Agung Tahunan (“AGM”) Syarikat yang diadakan di platform maya. 

PEMEGANG SAHAM SNS NETWORK TECHNOLOGY

“Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada semua orang kerana mengambil cuti untuk menghadiri AGM maya ini untuk mengundi resolusi seperti yang diumumkan kepada bursa saham.

Serta membenarkan Lembaga Pengarah (“BoD”) dan pengurusan untuk mengambil soalan mengenai perniagaan dan operasi Syarikat daripada pemegang saham”.

TERIMA KASIH HADIR AGM!

“Ia merupakan tahun yang penuh peristiwa bagi kami. Pendapatan kami meningkat sebanyak 26.2% kepada RM1.40 bilion.

Dengan hampir semua hasil disumbangkan oleh penjualan produk ICT dari pasaran domestik dengan lebih banyak pesanan daripada saluran komersial.

SAHAM SNS NETWORK TECHNOLOGY LULUS DI AGM

KEUNTUNGAN SEBELUM CUKAI

“Keuntungan sebelum cukai meningkat 17.8 peratus kepada RM57.36 juta manakala keuntungan selepas cukai meningkat 21.7 peratus kepada RM43.72 juta. “

-kongsi Pengarah Urusan SNS, Ko Yun Hung\

DIVIDEN INTERIM PERTAMA & KEDUA

SNS telah membayar dividen interim pertama dan kedua peringkat pertama sebanyak 0.50 sen sesaham biasa berjumlah RM8.06 juta bagi FY2023.

Syarikat juga telah mengumumkan pada 27 Jun 2023, dividen interim satu peringkat pertama sebanyak 0.25 sen sesaham biasa berjumlah RM4.03 juta bagi FY2024 yang akan dibayar pada 28 Ogos 2023.

Ini merupakan agihan dividen ketiga daripada Syarikat sejak penyenaraiannya pada September 2022.

SAHAM SNS NETWORK TECHNOLOGY LULUS DI AGM

PENJUALAN PRODUK ICT

Aktiviti perniagaan teras Kumpulan ialah penjualan produk ICT yang terdiri daripada perkakasan, peranti dan perkakasan berkaitan.

Juga penyediaan perkhidmatan dan penyelesaian ICT dan; penyediaan perkhidmatan pembaikan peranti dan berkaitan, serta penjualan perkhidmatan jalur lebar.

RANGKA KERJA BILIK DARJAH?

Di bawah perkhidmatan dan penyelesaian ICT, SNS menawarkan rangka kerja bilik darjah pintar JOI®, yang menyepadukan dan menggabungkan pelbagai ciri.

Ini untuk menyokong pengajaran dan pembelajaran yang berkesan dan, Device-as-a-Service (“DaaS”), perkhidmatan berasaskan langganan.

APA ITU DAAS?

DaaS menawarkan produk ICT yang digabungkan kepada pelanggan yang terdiri daripada peranti dan perkhidmatan mengikut keperluan mereka.

Website

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge