Magnum White Almond, Aiskrim Vanilla di Selaputi dengan Coklat Belgium Putih Yang Terbaru Dari Magnum

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

1

Siapa yang tidak kenal dengan jenama aiskrim Magnum. Apabila menikmatinya, terserlah keseronokan, kegembiraan apabila menikmatinya. Segala isi kandungan aiskrim dipastikan dari bahan-bahan yang terbaik di mana Magnum memang terkenal sebagai pakar coklat. Aiskrim vanila bak selembut sutera diselaputi dengan coklat Belgium putih yang tebal. Kali ini Magnum tampil dengan produk terbaru iaitu Magnum White Almond. Tidak perlu risau kerana ianya masih yang sama seperti Magnum aiskrim yang lain kecuali di salut dengan coklat putih serta hirisan badam yang rangup pada aiskrim vanila

2

Magnum White Almond memaparkan keanggunan, kepuasan buat penggemar Magnum aiskrim dan bakal memberikan kenikmatan mutlak. Apabila di jemput untuk menghadirkan diri sewaktu pelancaran Magnum White Almond, semestinya tidak ditolak. Majlis yang di raikan secara gah dan eksklusif ini dihadiri oleh para tetamu yang masing-masing  memakai warna putih sebagai warna tema majlis hari ini. Pelbagai koleksi Magnum aiskrim yang ada di pasaran dipamerkan sekali sewaktu majlis diadakan.

2Sebelum majlis parti Sensation in White bermula, para tetamu diberi peluang untuk merasai pengalaman premium akan kenikmatan mutlak yang bakal ditawarkan didalam kehidupan seperti aiskrim Magnum.

Stesen santapan sensasi Magnum di mana pelbagai “dessert” atau manisan di hidangkan –  White Decadent

3 4

Stesen kecantikan – menyediakan khidmat rias kuku dan tatu yang berkonsepkan warna putih Magnum buat tetamu yang hadir.

1 2

Stesen Magnum White Almond – memberikan kenikmatan mutlak dan keseronokan sewaktu berada di sini

1

Majlis di mulakan dengan ucapan dari Pengerusi Unilever (Malaysia) Holdings Sdn. Bhd., Mr. Rakesh Mohan

2

Di Magnum, kami tidak hanya fokus terhadap menghasilkan aiskrim yang berkualiti; malah kami juga bersemangat tinggi dalam memenuhi keinginan para pemburu keseronokan (pleasure seeker) yang mahu menikmati manisan mewah pada harga berpatutan. Malam ini merupakan parti eksklusif Sensasi Magnum in White. Magnum dengan bangganya mempersembahkan kepada anda Magnum White Almond. Lapisan coklat putih dengan hirisan badam panggang yang rangup pasti menjanjikan anda kepuasan mutlak. Edisi terbaharu ini memberi jaminan terhadap rasa yang tidak dapat dilupakan,” ujar Pengerusi Unilever (Malaysia) Holdings Sdn Bhd, Mr. Rakesh Mohan.

Acara diteruskan pula dengan pengenalan Magnum White Almond yang dipersembahkan dalam koreografi tarian di udara.

3 1 4

Yeay… Magnum White Almond selamat dilancarkan selepas koreografi tarian di mana para jelitawan memasuki dewan dengan membawa pancutan bunga api bersama aiskrim Magnum White Almond.

1 2Menarik dan kagum dengan perlancaran Magnum White Almond. Rata-rata tetamu yang hadir semuanya berpuas hati dengan perisa baru yang di lancarkan. Memang keseronokan yang tidak dapat digambarkan apabila menikmati aiskrim Magnum White Almond. KP sendiri sempat merasa aiskrim Magnum White Almond di mana coklat putih serta hirisan badam yang di saluti aiskrim vanilla memberikan ianya satu kombinasi yang lengkap. Untuk penggemar coklat putih ini adalah untuk anda

1 2 3

Magnum Almond White kini boleh didapati di semua pasar raya terkemuka, pasar raya besar, kedai serbaneka dan kedai di stesen minyak. Aiskrim ini boleh didapati dalam pek individu pada harga runcitRM4.50 atau pek pelbagai (3 batang aiskrim) pada harga runcit iaitu RM13.50. Jangan lepaskan peluang untuk menikmatinya dan syabas buat Magnum sekali lagi atas pelancaran aiskrim Magnum yang baru

1

Nampak tak apa yang KP nampak . Ini adalah aiskrim yang paling comel yang KP pernah terima atau dapat selama ini. Mengikut tema Magnum White Almond , Pen drive yang KP dapat berbentuk seperti aiskrim Magnum. Ini adalah hadiah paling istimewa dari Magnum. Lihat sahaja pada batang pemegang aiskrim siap ukiran “Magnum “. Sewakti bawa balik, kids ingatkan keychain rupanya pen drive. Hmm..macam mana nak buka atau guna.

2Senang bukan untuk digunakan untuk menyimpan segala data peribadi mahupun urusan kerja. . Apa pun tahniah dan terima kasih atas jemputan untuk pelancaran Magnum White Almond.

Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web dibawah:

Laman web rasmi: www.walls.com.my

Facebook: www.facebook.com/magnummalaysia

#kitepunye #kitepunyedotcom #magnumwhitealmond #magnum #magnummy

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Scroll to Top