KUCATÉ HARGAI 10 RAKAN KONGSI DENGAN 999 GOLD WAFER, BEST!

KUCATÉ HARGAI 10 RAKAN KONGSI DENGAN 999 GOLD WAFER, BEST!| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Dalam menceburi bidang perniagaan, yang diperlukan adalah semangat dan sikap tidak berputus asa.

Membuka peluang meningkatkan ekonomi secara perseorangan mahupun berkumpulan, jenama KUCATÉ baru ditubuhkan.

Namun menjadi salah satu bisnes paling pantas berkembang ada sesuatu yang ingin dihadiahkan kepada para rakan kongsi mereka.

KUCATÉ

Merupakan minuman teh herba dengan pelbagai perisa enak dari ‘Keluarga Neelofa’. Bakal memberi ganjaran kepada 10 Business Partner KUCATÉ dengan pencapaian personal sales paling banyak.

Mereka dihadiahkan Rantaian Kasih 999 Gold Wafer Coin dari Habib Jewels dengan kadar berat emas yang berbeza.

“Saya amat berbangga dengan pencapaian Business Partner yang telah menyahut cabaran Rally For Gold yang berjalan sepanjang bulan Mei yang lepas.

Majlis yang istimewa ini adalah cara saya untuk meraikan pencapaian mereka. Dapat menaikkan lagi semangat serta memberi inspirasi kepada business partner yang lain untuk turut berjaya,” 

-ujar Datin Noor Kartini.

MERAIKAN BUSINESS PARTNER

Lantaran itu, sebuah majlis yang digelar Gold Rally Winner Celebration dilaksanakan dengan bertujuan untuk meraikan Business Partner KUCATÉ.

Objektif majlis ini adalah untuk menyampaikan ganjaran kepada top 10 Business Partner yang telah berjaya mencapai target untuk menangi cabaran Rally For Gold. 

BUKA PELUANG JANA INCOME

Membuka peluang kepada orang awam terutama sekali suri rumah untuk memperoleh pendapatan tetap dengan menyertai sebagai Business Partner.

Juga menawarkan perniagaan tanpa modal, tanpa urus stok, mendapat bimbingan untuk berniaga dan pelbagai kelebihan lain.

NAIK TARAF KEWANGAN

Ramai Business Partner KUCATÉ telah berjaya meningkatkan taraf kewangan mereka selepas mereka menyertai.

Ada yang mampu menukar kereta lama kepada kereta yang lebih selesa. Ada yang mampu membawa ibu dan ayah menunaikan umrah menggunakan duit jualan sepenuhnya.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Previous Post

ROXY DITAYANGKAN SLOT DAHLIA MULAI 25 JUN, BEST KE?

Next Post

HORMONEX KRIM AJAIB, BEST KE BILA GUNA?

Related Posts