Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

InnerShine® BRAND’S® Prune Essence Dengan Vitamin E | Cantik adalah satu perkataan subjektif dimana pastinya semua ingin kelihatan cantik dan menawan! tetapi bagaimana ingin menjadi cantik? Dengar kata ada yang boleh menjadi cantik dalam masa 12 hari katanya!! Macam tak percaya sahaja tetapi itulah diantara kelebihan produk ini . Haa.. KP mengambil challenge untuk mencuba produk ini selama 12 hari

Sedikit info tentang InnerShine® Prune Essence

Formulasi terbaru BRAND’S® InnerShine® Prune Essence dengan Vitamin E mengandungi pati prun dengan tambahan Vitamin E bagi meningkatkan perlindungan kulit terhadap radikal bebas, sekaligus menjadikan kulit lebih sihat dan lebih berseri. Diperbuat dengan bahan semulajadi yang dipilih khas, BRAND’S® InnerShine® Prune Essence dengan Vitamin E yang 100% berasaskan buahan adalah produk yang disyorkan agar ditambah kepada rutin kecantikan seseorang, yang biasanya dimulakan dengan membersih dan melembap muka sebelum berakhir dengan melayang bedak atau solekan. Suplemen pemakanan ini kaya dengan gentian daripada prun dan maltodextrin perintang, sejenis gentian boleh larut yang menggalakkan kelancaran sistem pencernaan dan membantu menyingkir toksin tidak diingini daripada tubuh.

Jika diminum 12 hari berturut-turut, ia bukan sahaja dapat memperbaiki system pencernaan malah, melindungi dan memperbaiki kulit dari dalam. Mengembalikan keyakinan diri anda apabila wajah kembali berseri!

“Ramai wanita menginginkan kulit wajah berseri secara semula jadi kerana ia memberikan mereka keyakinan untuk keluar dari rumah dengan mekap yang minimum. Keserian wajah seseorang itu terserlah jika dalamannya sihat. Rahsianya adalah dengan memiliki kelembapan kulit dan perlindungan kulit dari dalam agar dapat menghindari kulit dari kusam. Formulasi baru pati prun ini terbukti dapat membekalkan kulit dengan perlindungan tambahan serta memulihkan ciri pembentukan semula di samping membantu tubuh kekal sihat dari dalam,”

Melabur untuk kesejahteraan dan bagi mendapatkan kulit yang cantik dan berseri. Tekanan hidup seharian boleh mendatangkan kesan buruk kepada kita yang menyebabkan berlakunya masalah penghadaman dan kulit yang nampak lesu. Amalkan selama 12 hari berturut-turut, ia bukan sahaja dapat memperbaiki system pencernaan malah, melindungi dan memperbaiki kulit dari dalam. Mengembalikan keyakinan diri anda apabila wajah kembali berseri!Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge