Il’ Dolcé Face Serum

Il’ Dolcé Face Serum Dari Shara Skincare Buat Si Cantik

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Il’ Dolcé Face Serum Dari Shara Skincare Buat Si Cantik|  Setiap wanita pasti ada keinginan untuk kelihatan cantik dan menawan! Bukan semua produk yang sesuai untuk wajah masing-masing ya. Shara Cosmetics & Skincare bukanlah baru dalam bidang industri kecantikan dimana ianya bermula dari 2015. Kalau produk yang terakhir adalah Shara Magic Lipgloss, kali ini melancarkan produk serum wajah pertamanya iaitu Il’ Dolcé Face Serum .

Il’ Dolcé Face Serum

Bahan-bahan yang digunakan semuanya adalah dari bahan semulajadi yang senang untuk didapati. Ianya terhasil daripada gabungan ekstrak bahan semulajadi seperti Timun, Aloe Vera (yang semua tahun kaya dengan vitamin) Vitamin C dan E . Dengan vitamin ini dapat memelihara dan memulihara kulit. Ia juga diyakini mempunyai khasiat yang berganda-ganda dan terbaik untuk proses pemuliharaan kulit wajah secara ‘natural’.

“Idea untuk menghasilkan Il’ Dolcé Face Serum adalah kerana saya prihatin dengan wanita-wanita di Malaysia yang kebanyakan menghadapi masalah kulit wajah disebabkan cuaca dan faktor persekitaran. Lambakan produk- produk dipasaran juga menyukarkan kami memastikan sesuatu produk itu adalah yang terbaik bagi kulit wajah kami.

Dengan penghasilan produk yang diuji oleh saya sendiri sepanjang beberapa bulan yang lalu, dimana saya yakin, manfaat serum yang berasaskan timun ini adalah yang terbaik untuk merawat semua jenis kulit disamping harganya yang berpatutan. Bukan sahaja cantik dengan ‘make up’ malah kami mahu wanita-wanita tampil cantik dengan kulit yang sihat.”

-kata Puteri Sarah Liyana.

Shara Cosmetics & Skincare

Shara Cosmetics & Skincare sebelum ini menghasilkan rangkaian kosmetik seperti Lipmatte, All-in-One Blusher Stick, Magic Gloss, Mascara dan Make Up Remover dimana yakin dengan penghasilan serum wajah ini dapat membantu sedikit sebanyak melengkapkan rutin kecantikan seorang wanita.  Shara Cosmetics & Skincares juga berharap dapat membantu para wanita terutamanya dalam meningkatkan ekonomi diri sendiri dan keluarga.

Jika ada yang berminat untuk menjadi stockist mahupun agent amatlah dialukan. Modal serendah RM 312 sahaja sebagai permulaan. Untuk maklumat lanjut 

Facebook : https://www.facebook.com/shara.cosmetic/

Instagram : https://www.instagram.com/shara.cosmetics/Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge