Golden Churn Butter Ada Keluaran Terbaru?

Golden Churn Spreadable, Keluaran Terbaru Golden Churn Butter

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Apabila memasak kek mahupun biskut bahan utama yang perlu ada adalah mentega ataupun butter ! Biasanya jenama mentega atau butter apa yang anda gunakan?? KP sudah menjadi turun-temurun di mana KP sefamily menggunakan Golden Churn Butter. Golden Churn Butter ini bukan sahaja boleh digunakan dalam memasak kek dan biskut tau tetapi boleh juga di gunakan dalam masakan yang lain. Tahukah anda yang Golden Churn Spreadable adalah keluaran terbaru? Tak percaya ke ? Jom layan

Golden Churn Butter Ada Keluaran Terbaru?

Baru – baru ini bertempat di Talent Lounge, Damansara satu perasmian telah diadakan untuk memperkenalkan produk keluaran terbaru iaitu Golden Churn Spreadable. Golden Churn Spreadable ini adalah rangkaian produk terbaru iaitu lepa mentega dengan minyak zaitun dan lepa mentega dengan minyak avokadoGolden Churn Butter Ada Keluaran Terbaru? Keluaran produk terbaru Golden Churn Spreadable with Extra Virgin Olive Oil dan Golden Churn Spreadable with Avocado Oil.  Ianya mempunyai reka bentuk bekas berwarna perak ‘metallic’Golden Churn Butter Ada Keluaran Terbaru?

Informasi tentang Golden Churn Butter

Bukan baru lagi didalam bidang makanan tetapi sudah lebih 70 tahun berpengalaman dan telah menjadi antara jenama terkemuka untuk mentega atau butter. Setiap produk yang dihasikan dipastikan yang ianya berkualiti dan terjamin. Slogan ” Goodness Guaranteed” memang senantiasa diikuti dan menjadi pegangan sehingga ke hari ini menjadi ianya terkenal dengan sendirinya. Di saat hari perayaan terutamanya pasti anda akan nampak para ibu sibuk membeli Golden Churn Butter untuk memastikan yang masakan mereka ini menggunakan produk yang sudah tahu akan hasil dan nikmatnya apabila menggunakannya

Golden Churn Butter Ada Keluaran Terbaru?

Golden Churn Spreadable with Extra Virgin Olive Oil

Melengkapi kualiti premium dan rasa Golden Churn Butter, rasa unik Mediterranean terhasil daripada tekanan sejuk pada minyak Zaitun dari Australia yang turut mengandungi 25% kurang lemak berbanding mentega sapuan jenama lain. Tidak menggunakan pewarna dan perasa tiruan, mentega ini memberikan manfaat kesihatan dari minyak Zaitun yang diperkaya dengan antioksida serta lemak mono-tidak tepu. Ia sememangnya amat sesuai digunakan sebagai bahan masakan, atau sapuan di atas roti. Golden Churn Butter Ada Keluaran Terbaru?

Golden Churn Spreadable with Avocado Oil

Gabungan citarasa ikonik Golden Churn Butter dengan tekanan sejuk minyak Avokado dari Australia memberikan rasa lemak dan kekacang yang turut mengandungi 25% kurang lemak berbanding mentega sapuan jenama lain. Lemak mono-tidak tepu membantu memperbaiki tona kulit, potassium yang terkandung baik untuk melancarkan peredaran darah, serta serat makanan juga membantu mengawal paras gula dalam badan. Tidak menggunakan pewarna dan perasa tiruan, minyak Avokado bertaraf premium ini memberikan pelbagai manfaat kesihatan.Berikan kepuasan pengembaraan deria rasa anda dengan mencuba pada hidangan sandwichGolden Churn Butter Ada Keluaran Terbaru?

Majlis bermula dengan ucapan alu-aluan daripada Encik Jonathan Sekhon-Pengurus Jualan yang sungguh teruja memperkenalkan produk terbaru;GoldenChurn Spreadable with Extra Virgin Olive Oil
dan Golden Churn Spreadable with Avocado Oil.Menurut beliau,“Dengan pengenalan 2 produk baharu ini, Golden Churn ternyata bertambah baik. Kumpulan pakar inovasi kami telah berjaya menggabungkan mentega yang berkualiti dengan minyak ya ng penuh dengan kebaikan, akhirnya menghasilkan produk yang lazat ”
.

Golden Churn Butter Ada Keluaran Terbaru? Majlis diteruskan dengan demonstrasi masakan oleh Datuk Redzuwan Ismail atau dikenali dengan Chef Wan yang bakal memperkenalkan 2 resipi yang direka khas menggunakan Golden Churn Spreadable ini Golden Churn Butter Ada Keluaran Terbaru?

Sewaktu seisi demonstrasi dilakukan wangi bau masakan memenuhi ruangan para tetamuGolden Churn Butter Ada Keluaran Terbaru?
Golden Churn Butter Ada Keluaran Terbaru? Menu yang direka Chef Wan

Special Lebanese Chicken Rice Recipe

Golden Churn Butter Ada Keluaran Terbaru?
Special Savoury Corn MuffinsGolden Churn Butter Ada Keluaran Terbaru?

Jangan lupa tau untuk mengetahui produk terbaru ini, anda boleh dapatkan di mana-mana pasaraya yang yang penting sekali Golden Churn Spreadable with Extra Virgin Olive Oil dan Golden Churn Spreadable with Avocado Oil amat mudah untuk dikenal pasti melalui reka bentuk bekas berwarna perak ‘metallic”, menyerlahkan keaggunan serta rasa & aroma premium dengan kebaikan yang terjamin

#kitepunye #kitepunyedotcom #wwwdotkitepunyedotcom #goldenchurnspreadable #goldenchurnbutter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge