Go-Kart @ AEON Big Kota Damansara

 Go-Kart @ AEON Big Kota Damansara

Kids ajak KP jalan-jalan katanya boring duduk di rumah. Jadi KP tanya ke mana kita dan kids ajak ke AEON Big Kota Damansara. Kata Irfan ada go-kart di sini. ata Qurratul pula murah mama dan tak panas, itu yang paling penting.

image

RM 10.00 seorang untuk 20 minit tetapi KP dapat extra 10 minit sebab takda orang. Jadi bermainlah dua beradik ini di sini. Seronok. Mahu tak seronok tengok sahaja gambar-gambar di bawah ini. Kalau boleh KP pun nak join sekali.

image

 

Safety untuk bermain go-kart pasti ada jadi readers tak perlu risau. Cuma pada hari yang kids pergi mereka tak nak pakai topi sebab panas sangat tetapi merela janji akan bawa dengan perlahan dan cermat. Pilihan kereta ada juga untuk weekdays sahaja weekend tak boleh pilih sebab ramai orang. So, kalau di AEON Big Kota Damansara jangan lupa singgah ye.

image

 

2 thoughts on “Go-Kart @ AEON Big Kota Damansara

  1. dulu time kecik2 suke paw ibu abah men mende alah ni.. dulu murah je.. skarang tengok harge, 10 min boleh beli kfc 2 set! hahahhaa.. anyway.. salam perkenalan.. =D

    1. Salam perkenalan. Harga dulu dgn sekarang mmg byk beza. Agree RM 10 dah boleh beli 2 meal kat KFC tapi dek kerana kids nak.. Ku turutkan sahaja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge