GINTELL S6 PLUS 8-HANDS WELLNESS CHAIR DILANCARKAN, BEST WEI!| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Peristiwa menggembirakan untuk Gintell – rangkaian perniagaan penjagaan kesihatan dan kecergasan terbesar di Asia Tenggara & Malaysia.

GINTELL S6 PLUS 8-HANDS WELLNESS CHAIR

Kerusi urut Siri Wellness Chair terbaru iaitu GINTELL S6 Plus, 8-Hands Wellness Chair telah dilancarkan. Ia merupakan kerusi urut yang pertama di pasaran yang memiliki fungsi 8-Hands Twin Rollers” .

FUNGSI – FUNGSI NYA

Pengguna hanya perlu memuat turun aplikasi GINTELL Super App OS di Google Playstore atau AppStore untuk menggunakan kerusi urut ini.

8-HANDS WELLNESS CHAIR

Iaitu fungsi urutan dwitangan di mana dwi-tangan tersebut dibahagikan kepada dua. Satu bahagian atas badan (bahu & leher) dan bahagian bawah (pinggang & punggung) untuk melegakan seluruh badan.

Juga menawarkan sambungan Bluetooth, di mana pengguna boleh mengawal kerusi urut dengan lancar melalui telefon pintar mereka.

8D DWI-TANGAN

Yang pertama di pasaran yang mempunyai fungsi 8D Dwi-Tangan. Roda urut dwitangan ini dibahagikan kepada dua.

Iaitu pada bahagian atas badan (bahu & leher) dan bahagian bawah (pinggang & punggung) untuk melegakan seluruh badan.

Urutannya seperti 4 tukang urut sedang mengurut seluruh badan pada masa yang sama.

Direka khas melalui program auto untuk membantu mengurangkan tekanan mental, mengurangkan sakit otot dan kekakuan otot.

AL FATIGUE BIO-SCAN

Mempunyai sistem AI Fatigue Bio-Scan. Sistem BIO-Senses ini boleh mengimbas dan mengesan kadar denyutan jantung (nadi), oksigen darah, dan indeks kelesuan badan anda.

THAI STRETCH 230°

Program Thai Stretch 230° sangat disyorkan kerana ia memberikan regangan seluruh badan untuk melonggarkan ketegangan otot pada sudut 230°.

SPA TERAPI HABA 360°

Turut dilengkapi dengan Spa Terapi Haba 360°. Terapi ini merupakan salah satu ciptaan inovatif terbaru di mana ia menggunakan beg udara haba yang mampat.

BRAIN RELIEF THERAPY

Program “Brain Relief Therapy” dalam GINTELL S6 Plus adalah ciri unik yang direka khas untuk meningkatkan kualiti tidur dan mengurangkan tekanan mental.

SIGNATURE SHOWROOM

Cawangan ke-117 yang terletak di aras 6, Lot 6.16.00 Pavillion Kuala Lumpur telah dirasmikan. Majlis pembukaan dan perasmian bilik pameran dimulakan dengan persembahan tarian singa.

Sebanyak “8 ekor” untuk membawa tuah serta kesejahteraan kepada GINTELL.

Persembahan tarian singa untuk pembukaan cawangan bilik pameran merupakan satu tradisi sejak dulu lagi dan masih dikekalkan sehingga hari ini.

Selepas persembahan tarian singa, sesi pemotongan riben, fotografi dan videografi diteruskan dengan kehadiran duta, pihak pengurusan  serta pihak pengurusan Pavilion Kuala Lumpur.

DUTA GINTELL TURUT HADIR

Majlis menandatangani pengendorsan duta antara Simon Yam, Artis Antarabangsa, dengan pihak GINTELL diadakan pada hari yang sama.

Turut juga berkongsi testimoni dengan Simon Yam mengenai GINTELL S6 Plus 8-Hands Wellness Chair, dan juga sesi “meet & greet” antara Simon Yam dengan peminatnya.

Antara duta yang hadir Amber Chia, Dato’ Seri Master Chris Leong dan juga Simon Yam.

HARGA

Roadshow berlangsung dari 3 Julai 2023 – 16 Julai 2023, 10pagi-10malam. Antara produk yang dipamerkan ialah kerusi urut, mesin larian dan lain-lain.

Menawarkan promosi khas dimana untuk masa terhad sahaja pada RM14,988 dengan hadiah percuma bernilai RM8,988. Secara amnya, harga jualan di pasaran ialah RM29,988.

Website | Contact +60124046033 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge