Hidangan Tradisional Hari Raya Manis dan Berempah Hanya dari Ayam Brand

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Hari Raya datang lagi. Bagaimanakah persiapan anda untuk perjumpaan bersama keluarga, menjamu sahabat handai dan menganjurkan rumah Ayam Brand™, yang termasyhur dengan rangkaian luas produk dalam tin yang menyihatkan, memudahkan dan tanpa bahan awet, menawarkan pilihan empat resipi tradisional manis dan berempah yang cepat disediakan dan lazat untuk Hari Raya.

Gembirakan ahli keluarga pada Hari Raya pertama dengan sarapan Sardine Laksa yang menggabungkan santan kelapa kaya berkrim dengan kelazatan sardin premium Ayam Brand ™, diserikan dengan kesegaran limau kasturi. Ia mempunyai rasa laksa tradisional yang anda gemari, cuma penyediaannya lebih mudah dan sedia untuk dihidang dalam hanya separuh tempoh penyediaan biasa serta kurang memerlukan tenaga.

5 Jadikan sambutan rumah terbuka anda sesuatu yang tidak dapat dilupakan dengan hidangan Thai kegemaran ramai, Creamy Rice Mango, yang manis dan berempah untuk dijadikan snek bagi menggantikan lemang yang lebih tradisional. Ia siap untuk dihidang dalam hanya 30 minit, tetapi akan membuatkan tetamu anda kagum.

4

Tetamu anda akan menyukai Bubur Cha Cha yang penuh perisa dan Ais Kacang yang berwarna-warni dan menyegarkan. Dibuat dengan Santan Kelapa Ayam Brand™, kedua-dua juadah ini cepat dan mudah disediakan. Berikan sentuhan moden kepada tradisi Hari Raya anda tahun ini dengan resipi-resipi yang mudah disediakan dan kelihatan menarik daripada Ayam Brand™ ini.

3 2

Untuk lebih banyak lagi resipi yang menyihatkan dan mudah disediakan, dan maklumat lanjut mengenai Ayam Brand serta rangkaian luas resipi,

layari www.ayambrand.com.my

facebook : Ayam Brand-World of Recipes.

#kitepunye #kitepunyedotcom #ayambrand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge