Egreenbeans Keluarkan Produk Kesihatan Terbaru

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

EGREENBEANS KELUARKAN PRODUK KESIHATAN TERBARU|Musim PKP nie ramai yang rekomen kalau belum ada supplement carilah. Kalau boleh nak kena cari supplement untuk menguatkan immune badan. Rata-rata mencari supplement atau vitamin agar dapat membantu jika tidak sihat. Risau akan virus yang sedang melanda.

EGREENBEANS

Bukan baru berada di pasaran Malaysia dimana ianya sejak tahun 2018. Merupakan syarikat yang menawarkan pelbagai produk kesihatan. Mendapat pensijilan daripada Good Manufacturing Practice (GMP) dimana mematuhi pembuatan yang diiktiraf dibawah Food and Drug Administration’s (FDA).

Antara produk yang terbaru adalah Egreenbeans adalah

Meal For Thee- Protein

Bahan utama didalam-nya adalah Pea Protein Isolate dan Soy Protein Isolate. Bebas dari laktosa dan sesuai untuk anda yang ‘vegetarian’. Serbuk organik soya yang digunakan penuh dengan fiber. Amalkan selama 2 minggu secara konsisten pasti nampak perbezaan-nya.

Untuk Meal For Thee dari Egreens ini, digalakkan untuk mengambilnya selepas bersenam. Kalau ingin ambil diwaktu berkerja pun boleh. Ini kerana ia dapat mengurangkan berat badan dan membantu dalam penghadaman. Yang penting senantiasa kenyang dan badan jadi lebih ringan.

Untuk informasi lanjut : Meal for Thee

UpFi’r – Beauty Drink

Nak kulit cantik lebih cerah dan sekata apa kata cuba minuman ini. Diperbuat daripada 100% bahan semula jadi. Marine Collage dimana mengekalkan awet muda dan mampu meremajakan kulit. Patutlah sebab dapat membantu memberikan kecantikan dalam diri.

Pomegranate Fruit pula memang dah tahu kelebihannya. Memberi Vitamin C untuk mencerahkan kulit selain kaya dengan anti oksida. Pueraria Mirifica pula sumber dari tumbuhan semualajadi. Membantu dalam mengekalkan bentuk badan untuk lebih ideal.

Untuk informasi lanjut : UpFi’r

GREENS Wellone- Immune Booster Drink

Booster bermaksud memberi tenaga. Greens Wellone mempunyai 100% bahan semulajadi antaranya Elderberries dan Echinacea. Elderberries kaya dengan ramuan anti oksida. Echinacea pula herba tradisi yang membantu dalam merawat.

Greens Wellone dapat membantu dalam melawan jangkitan. Jadi kalau anda mengalami batuk , selsema ataupun sakit tekak boleh membantu untuk mengurangkan sakit anda.

Kalau selalu ambil sebagai minuman harian dapat meminimum-kan jangkitan seperti selsema atau batuk terutama sekali akibat perubahan cuaca tetiba panas atau hujan. Ambil setiap pagi untuk anda kekal segar sihat senantiasa dengan imuniti badan yang kuat.

Untuk maklumat lanjut layari : Greens Wellone

Produk ini boleh dibeli melalui Lazada |Shopee

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Scroll to Top