ASTRO RADIO SEGARKAN DENGAN 60 STESEN RADIO BARU BEST! | Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Astro Radio meraikan ulang tahun ke 25 dengan menyegarkan aplikasi SYOK. Memacu perjalanan trasformasinya ke hadapan.

ASTRO RADIO

Bermula 1 November 2021, rakyat Malaysia boleh menantikan lebih 60 stesen baharu dalam talian, menawarkan pelbagai jenis dan kompilasi muzik. Tambahan lagi, saluran berita Bahasa Cina baharu ‘YOU-NEIRONG’, untuk berita terkini dan hal ehwal semasa akan bermula Januari 2022.

SYOK

Stesen baharu di SYOK membolehkan pengguna untuk strim genre dan kategori muzik kegemaran mereka merentasi bahasa. Antaranya balada, klasik, muzik akustik, muzik tarian, muzik senaman, K-pop, hip-hop.

Ada juga kegemaran di tahun 70an, 80an dan 90an, rock, Jiwang, Cintan, Nasyid, Arab, lagu-lagu Bollywood, Irama Malaysia, Dangdut dan banyak lagi. 

60 STESEN BARU

60 stesen baharu dalam talian ini akan tersedia tambahan kepada semua jenama Astro Radio di udara dan di TV. Termasuk ERA, MY, HITZ, RAAGA, SINAR, GEGAR, ZAYAN, MELODY, GOXUAN, MIX, LITE dan banyak lagi.

Menjadikan Astro Radio dan SYOK pertama di Malaysia untuk melancarkan stesen radio baharu dengan jumlah yang tinggi secara serentak.

“Semasa kami memulakan perjalanan transformasi kami untuk berkembang sebagai rangkaian hiburan audio dan infotainmen terbesar serta paling berpengaruh di Malaysia.

Astro Radio teruja untuk memperkenalkan pilihan penstriman audio yang lebih relevan dengan kandungan yang disusun mengikut permintaan pendengar kami.

Kepesatan perubahan dalam ruang digital terus memacu evolusi kami untuk menawarkan lebih banyak aliran muzik. Bakal memastikan jenama-jenama Astro Radio sentiasa relevan.

APLIKASI SYOK

Aplikasi baharu SYOK menawarkan pengalaman yang lebih khusus dengan 60 stesen radio baharu dalam talian baharu. Kami yang disesuaikan dengan lebih banyak gaya hidup dan pilihan. Kami berharap rakyat Malaysia menikmati pengalaman hiburan baharu ini di SYOK melalui aplikasi dan laman web.” 

Kenny Ong, Ketua Pegawai Eksekutif, Astro Radio,

“Baru-baru ini, Astro Radio turut bekerjasama dengan TikTok untuk melancarkan tiga rancangan hujung minggu ke udara dan di aplikasi SYOK. Ini untuk meluaskan jangkauan dan mempromosikan silang pilihan (cross-promote) kandungan dan muzik yang lebih luas merentasi platform.

Selain itu, kami telah bekerjasama dengan ACO Tech, syarikat peneraju mobiliti pintar terkemuka di Asia Tenggara. Kali ini untuk menyepadukan aplikasi SYOK dalam sistem infotainmen kenderaan.

HUAWEI ?

Dengan HUAWEI untuk menyepadukan aplikasi SYOK pada HUAWEI WATCH 3 Series. Ia menawarkan pengalaman jam pintar yang lebih tinggi kepada pengguna.

Kami juga akan mengumumkan lebih banyak kerjasama, di mana kami ingin terus berinovasi dan meningkatkan industri radio dan audio Malaysia.” 

STRIM PODCAST

Rakyat Malaysia boleh terus strim podcast terkini dalam pelbagai bahasa yang tersedia secara eksklusif di SYOK. Antaranya Confession Bilik Gelap, TechniPod, Moon’s Parenting Tips, Pei Diary with Lingkesvaran dan banyak lagi. Semua mengikuti kandungan radio langsung (radio atas permintaan) pada bila-bila masa.

Aplikasi SYOK juga akan menawarkan rakyat Malaysia akses kepada SYOK Originals, video berbentuk pendek yang memaparkan kisah-kisah menarik.. Diantaranya Everyday Malaysians, SYOK Busybody, SYOK Food Taster dan banyak lagi.

Rakyat Malaysia juga boleh menikmati artikel semasa, berita dan info trafik . Jangan lupa sertai peraduan untuk peluang membawa pulang hadiah menarik termasuk peraduan SYOK 101 . Sama ada di aplikasi atau ke udara sepanjang bulan November ini, untuk peluang memenangi hadiah wang tunai. 

Muat turun aplikasi SYOK di Google Play, Apple App Store atau Huawei App Gallery, juga layari

Website |

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge