XOX VOOPEE UNTUK ANDA YANG SUKA BERSOSIAL

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

XOX VOOPEE UNTUK ANDA YANG SUKA BERSOSIAL |Apa itu XOX Voopee? . Jika anda yang suka bersosial terutama menggunakan telefon bimbit, ini berita baik untuk anda. Bertempat di Zouk Kuala Lumpur, satu perlancaran telah diadakan oleh XOX Berhad untuk memperkenalkan produk terbaru mereka XOX Voopee.

XOX VOOPEE

Perlancaran telah dirasmikan oleh pemain badminton terkenal yang baru sahaja memenangi perlawanan di Maybank Malaysian Open Super Series Premier 2014 untuk single and double set. Tak lain tak bukan Dato’ Lee Chong Wei bersama dengan Lim Khim Wah dan Goh V Sham.

“Aplikasi ini memberikan readers dan semua pengguna untuk membuat panggilan, sms tanpa apa apa bayaran iaitu PERCUMA. Apa yang perlu di pastikan ialah penerima panggilan atau penerima SMS tersebut sudah mendaftar dan men- download aplikasi XOX Voopee.

Jika penerima panggilan atau penerima SMS tersebut tidak menggunakan XOX Voopee servis readers masih lagi boleh berhubung dengan mereka dengan kadar yang terendah. Oh ya, hanya guna menggunakan platform data / internet melalui WIFI servis.

-kata Mr Ng Kok Heng – CEO XOX Berhad Group

APPLIKASI

Untuk menikmati servis ini, anda perlulah men-download applikasi ini. Sewaktu pendaftaran nanti, anda boleh memilih no telefon khas untuk servis ini sebelum menggunakannya. Yang menarik tiada sim kad lebihan atau telefon diperlukan.

CAJ ROAMING

Servis ini sedang digunakan di beberapa negara seperti Singapore, Hong Kong Indonesia dan kini Malaysia. Ini adalah projek bersama dari syarikat telekomunikasi Europe dan juga Malaysia. Dengan adanya XOX Voopee tiada apa yang perlu risau terutama pada anda yang suka mengembara. Bila mengembara handphone sudah menjadi satu kemestian yang perlu ada. Bila penggunaan handphone digunakan sewaktu mengembara pasti bill akan tinggi untuk caj roaming.

Berita baik tidak perlu risau tentang bill caj yang tinggi sewaktu mengembara yang akan dikenakan. Cuma kena pastikan selalu akrif melalui WiFi dan boleh menerima panggilan dari sesiapa sahaja. Jika membuat panggilan ke nombor anda akan dikenakan local charges buat pemanggil . Tetapi penerima tidak perlu membayar sebarang bayaran. Untuk maklumat lanjut layari

Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge