A Niu Year with SHOPEE 2.2 CNY SALE

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

A NIU YEAR WITH SHOPEE 2.2 CNY SALE|Perayaan Tahun Baru Cina (CNY) tahun ini mungkin agak berbeza. Jangan risau Shopee dan Duta Jenamanya ANIU menjemput anda untuk meraikan A Niu Year bersama mereka. Ini sempena 2.2 Jualan Tahun Baru Cina yang sedang berlangsung hingga 13 Februari.

A NIU YEAR

Jualan pada tahun ini amat menarik. Pelbagai tawaran berharga seperti hanya 8 sen, baucar pulangan tunai Syiling Shopee sebanyak 88% setiap hari. Termasuk penghantaran percuma dengan perbelanjaan minimum RM10. Pelbagai hiburan yang akan membawa keseronokan ketika anda membeli-belah dengan selamat dari rumah.

A Niu Year

Inilah perkara-perkara yang anda perlu ketahui mengenai Shopee 2.2 Jualan Tahun Baru Cina:

Group Buy:

Kerjasama merupakan aspek penting bagi ciri ini kerana anda boleh membeli barangan terpilih dengan potongan harga yang lebih heba. Ia cuma berjaya hanya jika membeli secara berkumpulan. Group Buy memberi peluang untuk anda mendapatkan barangan pada harga yang lebih rendah dengan kumpulan rakan-rakan atau ahli keluarga setiap hari.

A Niu Year

Nantikan promosi Royal Bird’s Nest, CNY 100 Plus, Coca-Cola, Signature Market Lucky Blessings CNY Gift Box dan lain lagi. Kumpulkan geng anda agar tidak terlepas tawaran yang menakjubkan ini.

Kotak Bertuah Shopee:

Nikmati hiburan setiap hari dengan rancangan permainan secara langsung yang memberi ganjaran kepada penonton bertuah dengan hadiah wang tunai
bernilai RM0.88, RM8.88, RM88.88, RM888 dan hadiah utama sebanyak RM8,888.

A Niu Year

Dapatkan kod unik dari portal dalam aplikasi Kotak Bertuah Shopee di laman utama Shopee. Tanpa kod unik tak dapat sertai permainan ini sebelum menonton Shopee Live pada jam 10 malam. Sesi tambahan pula akan diadakan pada 2 Februari pada jam 1 tengah hari.


YES Kasi Up, Belanja & Menang!:

Ini adalah kerjasama antara Shopee dan YTL Communications untuk inisiatif YES Kasi UP. Pakej ini menawarkan peluang kepada pengguna untuk memenangi YES Altitude 3 atau Samsung S20 dengan data YES 10GB percuma. Dengan perbelanjaan minimum RM28 dari sekarang hingga 12 Februari, anda dapat menuntut Tiket Emas untuk berpeluang memenangi hadiah ini.

Tontoni Shopee Live pada jam 8 malam setiap hari untuk menyaksikan jika anda merupakan penonton bertuah kami! YES lah!

Hadiah Shopee:

A Niu Year

Perlu rehat seketika daripada membeli-belah? Ingin mengumpul lebihbanyak syiling untuk berjimat ketika berbelanja di Shopee? Anda boleh bermain ShopeeFarm, Shopee Bubble, Shopee Candy, Spin & Win dan banyak lagi. Hadiahnya; menangi sebahagian daripada Syiling Shopee berjumlah sebanyak 18,888,888.


Ho Chiak:

Selesai membeli sayur-sayuran, buah-buahan, ayam, atau ikan di Shopee, namun anda tidak ingin memasak? Pilihlah daripada baucar-baucar makanan yang anda boleh dapatkan di Shopee. Tebus dari restoran untuk dibawa pulang ke rumah untuk dinikmati bersama keluarga

● Peminat Coca-Cola jangan lepaskan tawaran promosi SO HUAT DEALS dari RM1.88. Boleh digunakan di Kenny Rogers, Marrybrown,Dunkin Donuts, Oldtown, Texas Chicken
● Raikan tahun baru bersama Din Tai Fortune Treasure Pot oleh Din Tai Fung, Smoked Salmon YuSang, Fortune Reunion Bundle deals dan Baucar Hadiah RM50. Bayar dengan Kad KreditHSBC untuk mendapatkan potongan harga hingga RM118 untuk produk terpilih.
● Beli baucar Nando’s Chicken Platter for 4 dan jimat RM32.50 bagi pesanan dibawapulang yang seterusnya.

Banyak offer sempena A NIU YEAR


● Jadilah yang pertama untuk mencuba minuman eksklusif Tahun Baru Cina The Coffee Bean & Tea Leaf x Shopee – Cafe Jaffa Orange Chocolate dan Jaffa Orange Chocolate Cold Brew Latte. Berharga RM18.50, dapatkannya pada hanya RM13.80 dari sekarang hingga 13 Februari. Pada 27 & 30 Januari serta 1, 2 & 8 Februari, dapatkannya pada harga RM8.80 sahaja.
● Jadilah antara yang terawal untuk mencuba perisa sundae eksklusif CNY FamilyMart. Hanya RM2.28 pada 2 dan 8 Februari (RM3.88 di FamilyMart) jika beli di Shopee. Penebusan bermula dari 3 Februari di mana-mana cawangan FamilyMart. Sementara stok masih ada.

A Niu Year

Tawaran Barangan Elektronik: Ingin menaik taraf gajet, peralatan elektronik atau perkakas dapur anda? Antara tawaran hebat yang tidak patut dilepaskan pada 2 Februari, jam 12 tengah malam untuk barangan elektronik;


● Apple iPhone 12 ; RM3,781.00 [Harga pasaran yang disyorkan (RRP): RM3,899.00]
● Untuk Nintendo Switch Neon / Grey V2 Console ; RM1,289.00 [RRP: RM1,599.00]
● Tefal Easy Fry Precision Digital 4.2L EY40 pada RM499.00 [RRP RM999.00] Diskaun hingga 80%:

Nikmati penjimatan yang lebih besar bagi barangan kegemaran anda dengan potongan harga hingga 80% apabila anda membeli-belah. Antara produk yang terlibat

L’Oreal, P&G, Enfagrow, Pediasure, Friso, Her Jewellery, Tefal, Unilever dan Photobook . Produk dari Dr Cardin, Somebymi, Vinda, Skechers, Nestlé, Philips, realme, Nam Heong, Black Whale dan banyak lagi.

Gaya Rambut

Gayakan rambut anda selepas PKP 2.0 ini dengan Schwarzkopf Professional. Menawarkan potongan harga hingga 50% untuk rawatan rambut serta potongan, pembersihan dan pengeringan rambut. Antara salun rambut yang mengambil bahagian termasuk A Cut Above, Monsoon-id dan banyak lagi. Promosi ini berlangsung hingga 13 Februari, dengan tempoh penebusan dari 1 Mac hingga 31 Ogos 2021.

Jangan lupa untuk menambah nilai ShopeePay anda untuk pembayaran yang lebih pantas dan lancar pada 2 Februari. Anda berpeluang memenangi hingga 22,222 Syiling Shopee dalam Cabutan Bertuah 2.2 ShopeePay. Peluang ini untuk setiap tambah nilai minimum RM50 dalam dompet ShopeePay anda.

Kini tiba masanya untuk anda berhibur dengan keriangan Tahun Baru Cina daripada Shopee dan ANIU. Dengar lagu terbaru ANIU “对面的女孩看过来” (Buat gadis di sana, pandanglah ke sini). Untuk maklumat lanjut layari

Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Scroll to Top