1 Gong Cha Trak Penuh Dengan Minuman Untuk di Menangi

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

1 Gong Cha Trak Penuh Dengan Minuman Untuk di Menangi | Gong Cha! Dengar cerita ada peraduan dimana Gong Cha selaku penganjur peraduan dengan murah hati menyediakan 1  truck penuh dengan minuman.  Yang bakal dimenangi oleh sesorang .

Ini adalah secara percuma ye dimana anda boleh buat ala-ala party dan ini adalah minuman untuk dihidangkan . Semestinya setiap peraduan anda perlu ada sebab kenapa anda rasa anda layak memenanginya .

Ya Allah, bertuahnya badan kalau dapat memenangi nya bukan ? Mungkin KP bolehk hadiahkan buat rakan rakan di office lama memandangkan KP perlu berpindah department tidak lama lagi, So here we goes ye!

10325241_732072426857987_7848778801701653329_n 1 Gong Cha Trak Penuh

Alangkah bahagianya jika dapat memenangi  Trak minuman secara percuma. Bukan satu tetapi truck yang dipenuhi dengan minuman . Boleh pilih pulak tu perisa apa yang kita nak ! .

Siapa yang tak nak bukan. Jadi kalau pihak penganjur memilih KP alangkah bestnya.

  • Dalam banyak minuman yang dah pernah cuba , Salted caramel pilihan KP
  • KP bakal berpindah ke department baru 01.07.14 jadi pastinya akan merindui mereka di office lama
  • KP suka kalau dapat surprisekan department sekarang dengan menghadiahkan 1 Gong Cha Trak penuh dengan minuman untuk staff di office , pasti masing-masing akan ingat dan terkejut dengan hadiah ini
  • Ini adalah Sebagai tanda terima kasih dan support selama ini buat KP dalam karier KP dan harap dapat bertemu kembali

Rindu pada team-ku yang dulu berada di Sunway Pyramid. Alangkah kalau menang dapat hiburkan mereka dengan kemenangan ini. Mana taknya, jasa dan gelak tawa anda semua selalu ku rindu. Kan best kalau boleh putar semula masa.

Setakat ini belum lagi KP memenangi hadiah sebegini rupa. Kalau dapat pastinya hati berbunga-bunga.

Gong Cha bukanlah baru di pasaran tetapi sudah lama dimana pelbagai jenis hidangan air ada boleh dipilih untuk dinikmati. Blend atau tidak, siap ada pearl atau jelly. Layari untuk info lanjut dilogo

1 thought on “1 Gong Cha Trak Penuh Dengan Minuman Untuk di Menangi”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Scroll to Top