WD-40® Fast Acting Degreaser Patut Ada Jika Anda Suka Memasak!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

WD-40® Fast Acting Degreaser Patut Ada Jika Anda Suka Memasak~ Kalau anda pembaca setia KP pastinya anda perasaan yang KP pernah berkongsi tentang WD-40® SMART STRAW® . Ianya menyediakan dua kaedah penyemburan dan mempunyai muncung kekal yang tidak akan tertanggal ketika anda melakukan kerja pembersihan. Tapi kali nie nak berkongsi tentang

WD-40® Fast Acting Degreaser . 

Ada yang memasak untuk hilangkan kebosanan. Ada pula yang memasak kerana rutin harian untuk seisi keluarga. Bila di dapur untuk memasak pasti pelbagai menu yang disediakan . Antara menu yang KP mesti masak adalah sambal. Tak kira sambal goreng ke , sambal udang ke mahupun sambal ayam.

Angkat tangan jika anda setuju jika memasak sambal mesti dapur terutama keliling dapur dan dinding dapur merecik dengan sambal ? Yelah kite kena tunggu dia pecah minyak dan disinilah percikan sambal tu habis dapur dan dinding

Dengan WD-40® Fast Acting Degreaser tak perlu risau. Ini diantara produk yang wajib ada didalam setiap rumah terutama untuk anda yang suka memasak!. Ya produk ini biasa tengok di bengkel bengkel kan tapi jangan terperanjat kerana di dapur pun ada gunanya. WD-40® Fast Acting Degreaser – seperti Namanya dimana ianya bertindak dengan cepat. Cara penggunaanya pun mudah

  • Sembur dahulu di tempat yang mempunyai kesan kesan masakan atau minyak.
  • Biarkan sekejap dalam 1-2 minit.
  • Kemudian lap dengan kain bersih dan tadaa.. ianya bersih seperti biasa.

Bukan setakat diatas dapur jika ada kotoran minyak di dinding pun boleh juga. Hanya dengan sekali lap sahaja kotoran minyak , gris, lemak, debu dan juga kotoran sabun hilang ya . Terus berkilat ye dapur. Nampak tak berkesannya WD-40® ni

WD-40® SMART STRAW®

Kalau untuk produk ini yang lebih dari 2000 kegunaan sama ada tujuan didalam atau diluar kediaman. Kebiasannya kita cuma lihat di bengkel-bengkel . Ia sememangnya terkenal dengan keupayaan melindungi bahagian logam daripada berkarat dan reput, melonggarkan bahagian yang ketat dan memberi kelembapan serta melicinkan bahagian berkenaan.

Membantu dalam membersihkan dan melindungi, melancarkan bahagian berkarat, memberi kelembapan, menghentikan bunyi geseran yang bising dan menghilangkan kesan melekit degil. Ingin tahu lebih lanjut? Lawati http://wd40.asia



 

About The Author

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Scroll to Top