TMT MEGASTORE KINI DIBUKA DI PAVILION BUKIT JALIL, AWESOME!

TMT MEGASTORE KINI DIBUKA DI PAVILION BUKIT JALIL, AWESOME! | Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Untuk mencari produk atau barangan IT bukan boleh dibeli di sebarang kedai. Kalau boleh biarlah yang berdaftar mahupun yang senang untuk berurusan ‘sale after service’

TMT MEGASTORE

Peruncit teknologi terbesar Malaysia Thunder Match Technology Sdn. Bhd. (“TMT” atau “Syarikat”) mengumumkan pembukaan TMT Megastore yang kelima di Pavilion Bukit Jalil. Ini menjadikan jumlah keseluruhan 49 cawangan termasuk Megastore utama di seluruh negara.

RAI ULANGTAHUN KE-25

Tahun ini adalah ulang tahun yang ke-25, berkembang daripada kekuatan yang ada, TMT pertama di buka di Plaza Imbi pada tahun 1997.

TMT kini merupakan rangkaian platform runcit dan e-dagang luar talian yang menawarkan alat teknologi terkini dengan konsep penyelesaian sehenti khusus.

Turut juga menyediakan pengalaman pembelian omni saluran yang konsisten kepada pengguna dan pembeli dalam talian ke luar talian. (“O2O”. pengalaman saluran omni O20 ialah pengalaman TMT yang istimewa.

TAWARAN MENARIK

TMT Megastore yang baru dilancarkan menawarkan pembeli pengalaman runcit eksklusif dengan rangkaian produk dan gajet teknologi berkualiti yang luas dan luas. 

Megastore juga termasuk perkhidmatan penyelenggaraan dan  pembaikan di bawah satu (1) bumbung.

STARBUY SEMPENA HARI PEMBUKAAN

Untuk memperingati pembukaan kedai, TMT menawarkan Beli Bintang Pembukaan Besar dari serendah RM1.

Ada juga tawaran Pembukaan Besar dengan penjimatan sehingga RM700 dari 20-22 Mei 2022 dan acara kejutan di outlet yang berterusan.

BERPENGALAMAN?

TMT juga mengendalikan kedai konsep dan pengalaman untuk Acer, ASUS, HP, Huawei, Lenovo, OPPO, Samsung dan Vivo.

Ia juga merupakan penjual semula dan pembekal perkhidmatan Apple yang sah.

MENGHUBUNGKAN ORANG RAMAI KEPADA JENAMA TEKNOLOGI

“Pembukaan TMT Megastore terbaru ini meneruskan usaha kami untuk menghubungkan orang ramai kepada jenama teknologi. Dengan membekalkan rangkaian luas produk berkualiti untuk mempromosikan kehidupan yang lebih bijak. di lokasi ini.

Kami juga mempunyai bahagian khas dengan pelbagai tawaran produk permainan yang disediakan untuk pangkalan pemain yang semakin berkembang.

Kami berbesar hati untuk bekerjasama dengan Pavilion Bukit Jalil untuk membawa satu lagi pengalaman kedai fizikal kepada pembeli. Selain menyediakan pengalaman runcit dan e-tail terbaik untuk memenuhi semua keperluan teknologi pembeli.”

– Pengasas TMT, Encik Adrian Yu berkata“Kami mengutamakan kecekapan, kemudahan dan memberikan pengalaman pembeli yang sangat baik. Ini kerana pekerja kami menjalani latihan berterusan yang membolehkan kami mempunyai pasukan yang berdedikasi dan berpengetahuan di semua kedai kami.

Pastinya memberikan pelanggan pengalaman yang mengasyikkan daripada membeli kepada perkhidmatan ‘sale after service’.

Mana taknya masing-masing mengamalkan kehidupan yang lebih bijak melalui penggunaan teknologi. Pekerja kami sedia membantu dan berunding tentang perkara yang sesuai dengan keperluan pelanggan.

GAYA HIDUP

“Gaya hidup digital setiap hari pengguna berkembang pesat dan Pavilion Bukit Jalil berusaha untuk memenuhi keperluan pembeli secara berterusan.

Menjadikan syurga teknologi melalui kemudahan terkini dan canggih rangkaian produk dan penyelesaian berasaskan IT/teknologi.

Kami sangat teruja untuk mengalu-alukan TMT, salah satu peruncit IT dan teknologi terbesar di Malaysia tu Pavilion Bukit Jalil.”

“Kami menjangkakan peningkatan jumlah pengunjung lebih jauh dengan pembukaan Megastore terbaru TMT dimana membeli-belah pelbagai pilihan gajet teknologi, Sambil menikmati pelbagai tarikan lain yang ditawarkan oleh pusat beli-belah itu.”

–  tambah Dato’ Joyce Yap, Ketua Pegawai Eksekutif Peruncitan, Kuala Lumpur Pavilion Sdn, Bhd

ANUGERAH YANG DITERIMA

TMT telah dianugerahkan anugerah “Jualan Terbaik”, “Penjual Kecemerlangan Terbaik”, “Rakan Kongsi Terbaik”, “Kedai Berprestasi Terbaik”, dan “Kedai Pertumbuhan Tertinggi” daripada rakan kongsi jenamanya antara lain.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Previous Post

LIVERPOOL FC HOME KIT 2022/2023 KINI DI AL-IKHSAN, AWESOME!

Next Post

GALAXY TAB S8 ULTRA AS TRAVELLING COMPANION, AMAZING!

Related Posts