The Alley Lancarkan Edisi Khas Siri Yogurt Slim Slim Dengan Beras Ungu

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

The Alley Lancarkan Edisi Khas Siri Yogurt Slim Slim Dengan Beras Ungu| The Alley, yang terkenal dengan air teh bug.  Melancarkan siri yogurt slim slim terbaharu di One City Tou Fei Lun Premium Business Lounge di Subang Jaya. Dikatakan siri yogurt slim ini bakal membantu untuk mencipta minuman kesihatan. Ia mempunyai asas campuran beras ungu dimana sesuai untuk anda yang ingin kurangkan lemak tetapi lazat dan sedap.

Beras Ungu

Bahan yang digunakan iaitu beras ungu dalam minuman Siri Yogurt Slim Slim adalah yang berkualiti. Dimasak secara profesional. Untuk pemprosesan pula menggunakan kaedah yang selamat agar adunan yogurt yang tebal ini diadun dengan elok bersama beras ungu.  Beras ungu mengandungi protein yang tinggi bukan sahaja menyediakan nutrien yang diperlukan badan.  Tetapi meningkatkan sistem imunisasi, detoksifikasi, khasiat darah dan pada masa sama memanaskan limpa dan perut.

Perisa Terbaru The Alley

Empat keluaran terbaru produk dari The Alley ialah
  • Original Purple Rice Yogurt,
  • Matcha Purple Rice Yogurt,
  • Peach Oolong Purple Rice Yogurt
  • Cipta Yogurt Anda Sendiri (Create Your Own Yogurt)

Original Purple Rice Yogurt –

Dihasilkan dari perisa tulen yogurt digunakan sebagai asas dan diadun dengan beras ungu yang dimasak dengan baik. Beras ungu yang kenyal dan aroma yogurt dikisar bersama, menawarkan tepung pelbagai lapisan, pasti memenuhi selera.

Peach Oolong Purple Rice Yogurt –

campuran yogurt probiotik dan beras ungu.  Aroma peach oolong disertai dengan beras ungu yang knyal sedikit manis tetapi tidak berminyak.

Match Purple Rice –

Diadun bersama tepung matcha berkualiti tinggi.  Kombinasi matcha yang diperkaya dan beras ungu yang amat ditagihkan. Menawarkan aroma seakan menyentuh kehijuan ketia musim bunga dan kedingunan ketiak musim panas. Satu item bagi peminta matcha dan yogurt tidak harus lepaskan.
Berbanding teh lain, tepung matcha adalah tepung halus diperbuat daripada daun teh mengandungi bahan semulajadi L-theanine< Ianya membantu meningkatkan memori dan konsentrasi. Ini yang membezakan The Alley dengan pengeluar yang lain diluar sana.

Mencipta Yogurt Anda Sendiri

Anda boleh datang sendiri untuk menghasilkan minuman secara kreatif . Dengan mencampur dan memadankan dengan bahan kandungan lain bersama yogurt bagi “Mencipta Yogurt Anda Sendiri”.
Yogurt The Alley sesuai untuk semua peringkat umur, boleh dinikmati oleh kanak-kanak dan dewasa yang pastinya satu siri minuman baru yang popular.
Siri yogurt slim slim terbaharu The Alley akan mula didapati pada Hari Valentine 14 February di 14 cawangan seluruh Malaysia seperti De Garden Bukit Tinggi, Aman Suria, Connaught, Arkadia, Kota Damansara, Sutera Utama, SS15, Sarawak, Mount Austin, Icon City, Aman Central, Sri Petaling dan TaipanAbout The Author

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Scroll to Top