TERKINI

Innergie Life HubPlus,Bakal Menjadi Keperluan Penting Kerana…

oleh

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Pernah tak bila anda balik anda akan berebut power plug untuk charge handphone?

Pernah tak bila anda balik anda akan berebut power extension untuk charge device anda terutama sekali bila pulang beraya atau bercuti?

Untuk KP tidak perlu tunggu beraya atau bercuti memang hari-hari akan berebut power plug atau power extension di rumah dengan cik abang. Kadang-kadang siap kena tunggu giliran pula untuk charge. Kenapa sampai macam itu sekali , meh KP cerita. Cik Abang ada 2 mobile phone dimana setiap hari akan charge selepas balik berkerja. Lain pula dengan KP di mana (bukan nak berlagak tau) ada 2 mobile phone, 2 powerbank dan 1 kamera untuk di charge setiap hari, Ini adalah benda wajib yang KP perlu pastikan yang ianya kena bateri penuh. Jadi dengan Innergie Life HubPlus ini secara tidak langsung membantu dan bakal menjadi keperluan penting buat semua pengguna mobilephone mahupun gadjet yang lain

Apa itu Innergie Life HubPlus 

Innergie Life HubPlus, Bakal Menjadi Keperluan Penting.

 

Innergie Life HubPlus dengan 3 Hub USB Charger. Secara kebiasaan, anda akan charge mobilephone atau gadjet anda dengan menggunakan power plug atau power extension. 1 to 1 bukan? Tetapi kali ini dengan Innergie Life HubPlus ianya memberikan kesenangan dimana ianya boleh memberi ruang hingga tambahan 3 devices untuk dicharge pada waktu yang sama.Innergie Life HubPlus, Bakal Menjadi Keperluan Penting.

Ianya mempunyai 3 USB charger dan setiap USB power charge yang bakal dicharge menggunakan power output yang iaitu 2.4A. Laju tak laju memang lajulah sewaktu anda mengecas. Insyallah ianya cepat, mudah dan selamat

Barangan yang ada apabila unboxing Innergie Life HubPlus

  • LifeHub Plus USB Power Hub
  • Power Adapter
  • AC Input Cable
  • User ManualInnergie Life HubPlus, Bakal Menjadi Keperluan Penting.

Specification Innergie Life HubPlus

AC Input : 100-240 AC /1.2 5-60 HZ

USB Output : 5.1V DC / 2.4A (Each Port)

Output Power : 36 W

 

Bentuk LifeHub Plus USB Power Hub

ianya berbentuk seperti titisan air mata kalau diperhatikan secara terperinci.

Innergie Life HubPlus, Bakal Menjadi Keperluan Penting. Nampak tak port USB chager yang ada. dia ada 3 tau , Innergie Life HubPlus, Bakal Menjadi Keperluan Penting.

Ini adalah gadjet yang KP bakal charge menggunakan Innergie Life HubPlus. Kalau biasa mobilep hone dengan power bank tetapi KP nak juga charge kamera. Yang bezanyya kamera KP ini boleh charge guna USB so jom kita check tengok boleh ke tak dia chargeInnergie Life HubPlus, Bakal Menjadi Keperluan Penting.

Masa “charge” guna Innergie Life HubPlus

Apabila ingin chanrge pastikan wayar disambung ke power plug.
Innergie Life HubPlus, Bakal Menjadi Keperluan Penting. Jangan lupa pasangkan Innergie Life HubPlus dan “ON”  kan plug. Apabila ianya berwarna biru bermaksud seisi “charge” sedang berlakuInnergie Life HubPlus, Bakal Menjadi Keperluan Penting. Agak nampak bersimpang siur tetapi ianya sungguh cepat, dan mudah . Sekali naik 3 gadjet boleh chargeInnergie Life HubPlus, Bakal Menjadi Keperluan Penting. Abaikan background dibelakang atau dibawah ye.
Innergie Life HubPlus, Bakal Menjadi Keperluan Penting.

Tanya pada KP memang KP puas hati menggunakan Innergie untuk men”charge” gadjet yang ada. Sudahlah cepat, cable yang diberi pun panjang juga dan semestinya ada waranti. Ianya amat sesuai digunakan sewaktu musim perayaan sewaktu ramai-ramai balik kampung dan berkumpul. Yang terbaik sekali jika digunakan waktu travelling sebab adaptor dan Innergie powerhub ringan dan mudah. Terima kasih atas memberi peluang buat KP untuk mencuba dan sekarang ini adalah antara “Item should have dan Item should bring” . Ianya bakal di pasaran Malaysia tidak lama lagi .. Mungkin dalam minggu depan atau pun bulan depan. Nantikan update dari masa ke semasa

Inginkan maklumat lanjut: Website Innergie

#kitepunye #kitepunyedotcom #wwwdotkitepunyedotcom #innergie #travel #adapter #power