TERKINI

CLOSED: Giveaway 6 Voucher Buffet Ramadan di KLCC Convention Centre

oleh

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Ingin berbuka puasa secara PERCUMA di KLCC Convention Centre?

Selamat berpuasa buat semua readers KP. Hari ini sudah masuk hari yang ke 8, dimana umat Islam menunaikan ibadah berpuasa di bulan Ramadan yang mulia ini untuk tahun 2016 bersamaan dengan 8 Ramadan 1437H . Hari ini hari bertuah untuk semua readers di blog KP dimana hari ini KP akan buat giveaway. Ini adalah kali pertama KP buat giveaway untuk readers KP .Sebelum kita bercerita tentang giveaway voucher buffet Ramadan di KLCC Convention Centre ingin KP kongsikan serba sedikit tentang Buffet Ramadan yang diadakan

Ramadan di Kuala Lumpur Convention Centre Bertemakan "Selera Kampung"

,Antara menu terbaru yang ada di Buffet Ramadan mi gulung dengan kuah kari sawang telur,

Ramadan di Kuala Lumpur Convention Centre Bertemakan "Selera Kampung"

Ramadan di Kuala Lumpur Convention Centre kali ini kembali dengan “Selera Kampung” dimana ianya menyajikan sajian selera kampung dengan mengetengahkan hidangan seperti masakan di rumah sepanjang promosi buka puasanya dengan tema “Kampung dalam Bandar” atau “Kampung in the City”

Ramadan di Kuala Lumpur Convention Centre Bertemakan "Selera Kampung"

Harga jamuan berbuka puasa “Kampung in the City” adalah RM 115 bersih seorang dan terhad kepada 250 orang sahaja setiap malam di mana disyorkan untuk membuat tempahan terlebih dahulu agar tidak kecewa.Tawaran di bukan untuk tempahan sepanjang bulan Ramadan di mana ianya terhad dari 13 Jun hingga 1 Julai 2016. Mereka yang berminat bolehlah menghubungi Kuala Lumpur Convention Centre

Alamat: Kuala Lumpur Convention Centre 50450 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia

Website : KLCC Convention Centre

Ramadan di Kuala Lumpur Convention Centre BertemakanRamadan di Kuala Lumpur Convention Centre Bertemakan "Selera Kampung" "Selera Kampung"

Senang sahaja penyertaannya:

Setiap pemenang akan mendapat 

2 X voucher Buffet Ramadan di KLCC Convention Centre berharga RM 115 net setiap satu

Perlu menghubungi no yang tertera di voucher untuk membuat tempahan

IMG20160613112608

Sharing is caring. So ajaklah kengkawan yang lain untuk turut sama join giveaway ini. Senang sahaja like, follow dan komen … Jadi standby tau untuk menjadi antara komentar yang ke 8 , yang ke 17 dan juga yang ke 28. Selamat mencuba !!

#kitepunye #kitepunyedotcom #giveawaykitepunye