Terbaru Gintell DéSpace UFO-X Kerusi Urut Paling Humanised

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Terbaru Gintell DéSpace UFO-X Kerusi Urut Paling Humanised|Kini mengeluarkan produk terbaru dimana ianya paling humanised dipasaran pada hari ini. Gintell DéSpace UFO- X penuh dengan teknologi inovasi. Dengan 12 sensor AI dipasang diseluruh kerusi urut pasti dapat mengukur dan menghafal struktur saraf tunjang bagi sesiapa yang duduk.

Gintell DéSpace UFO-X mempunyai 25% lebih banyak unjuran, dengan maksimum bola urutan 6D dan mempunyai jangkauan 18% pada gerakan urutan leher dan bahu.

Gintell DéSpace UFO-X dilengkapi dengan penjagaan lumbar dalam program yang disebut Rest N Go. Ianya memfokuskan pada pinggang, punggung dan paha. Ia meningkatkan sistem penghadaman badan, menurunkan kadar kanser prostat dan menghilangkan pembentukan cairan prostat sehingga ianya memberi lebih banyak tenaga dan tidur lebih baik sepanjang malam.

Teknik regangan sangat penting dimana program 230 Japanese Stretch dan Terapi Haba termasuk memfokuskan pada pinggang, belakang dan sendi yang lebih rendah pada Gintell DéSpace UFO-X. Ia bersama dengan program Thai Stretch dan X-Twist. Ini akan menghalang kaki bengkok, kaki berbentuk O dan berbentuk kaki X sambil meningkatkan pergerakan sendi dan mencegah kyphosis.

“Dengan hadiah cinta dan kesihatan, ibu bapa anda tidak akan meminta apa-apa lagi kerana kehidupan yang panjang terjamin. Sempena musim.perayaan imi, GINTELL Malaysia ingin semua orang meletakkan kesihatan, cinta dan kehidupan mereka sebagai perkara pertama.”

-kata Dato’ Goh Cheh Yak, Pengasas GINTELL Malaysia.

GINTELL DéSpace UFO-X360

Digelar Ai-AIR strengthens tulang kering dan betis dengan melegakan kekejangan otot, melembutkan betis anda dan mempercepatkan peredaran darah dibahagian bawah. Memasuki ION negatif ketika melayari 23 program kesihatan, anda akan dimanjakan seumur hidup kerana ia mengurut tulang belakang anda dengan XV-Track sepanjang 137cm.

GINTELL Gift of Love

Mungkinkah anda bakal memandu kereta impian anda sempena Hari Ibu Bapa. Untuk menyertainya senang sahaja dimana anda perlu berbelanja sekurang-kurangnya RM5,000 dan anda berpeluang untuk memenangi STAIL HIGHWAY STARS NISSAN SERENA HYBRID 2.0 bernilai RM143,888!. Biarkan GINTELL menyampaikan rasa terima kasih kepada ibu bapa anda dengan hadiah kesihatan.

Untuk maklumat lebih lanjut layari

Website Gintell : www.gintell.com
Facebook Gintell : https://www.facebook.com/gintellmalaysia/About The Author

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Scroll to Top