Koleksi Perabot Stanzo Collection Bakal Memikat Hati

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Koleksi Perabot Stanzo Collection Bakal Memikat Hati |Stanzo Collection adalah koleksi terbaru yang dilancarkan baru-baru ini. Bertuahnya KP dapat bersama-sama melihat perasmian “Stanzo Collection ” Di 1 Mont Kiara shopping complex.

Picture 103

“Stanzo” atau “Stanza” adalah istilah Itali, yang bermaksud “bilik”

1111

. Koleksi kedai Stanzo menempatkan dua jenama menarik dengan nama-nama elegan

  • “Songdream”
  • “Prostoria”

yang menawarkan gaya yang terbaik daripada Timur dan Barat

 

Picture 110Antara hiasan dinding

 Kenapa memilih Stanzo

“Stanzo”  jika diterjemahkan sebagai “bilik” dalam Bahasa Inggeris dan secocok dengan gaya bilik pameran yang di usahakan seperti konsep untuk kedai . Konsep bilik pameran dipaparkan mengikut persediaan yang berbeza. Setiap bilik mempunyai konsep ruang untuk membolehkan pelanggan untuk menggambarkan reka bentuk masing-masing dan menampilkan kelengkapan perabot yang telah sedia untuk kediaman atau tempat kerja yang sebenar

Picture 117lawanya jika hiasan ada di rumah sempena Raya

Picture 118

Antara ruangtamu yang memikat hati KP . Cantik designnya

Koleksi Stanzo mensasari pemilik rumah yang arif dan mewah yang berminat yang mendalam tentang reka bentuk dalaman rumah mereka sendiri. Gaya dan rekaan daripada Stanzo yang serba guna untuk sesiapa yang inginkan gaya ekslusif untuk menghias tempat kerja atau di rumah

Koleksi Songdream

Picture 121

Koleksi “Songdream” pasti akan menarik hati pengunjung yang mencari persekitaran yang bertafakur dengan pemilihan perabot kontemporari moden yang menyediakan daya tarikan Zen. Sesungguhnya, pelbagai jenis sofa, meja kopi, pembahagi bilik, kerusi, rak buku, meja makan dan almari akan memikat pencinta konsep Zen.

Picture 124

Selfie di Stanzo CollectionPicture 125Antara katil yang menjadi impian KP

Koleksi Prostoria

Croatia dan perabot yang berasaskan gaya Barat “Prostoria” mendasarkan reka bentuk garisan bersih yang seiring dengan palet warna tenang yang berbeza, apatah lagi dengan warna terang seperti warna merah yang meriah atau warna hijau yang bersemangat. Dengan koleksi serba boleh daripada kayu, keluli dan kain perabot dan hiasan, ia adalah tidak memeranjatkan yang “Prostoria” adalah model sofa dengan pelbagai fungsi “Uplift” yang baru-baru ini memenangi “Interior Innovation Award” daripada Majlis Rekabentuk Jerman.

Picture 119

Antara koleksi kerusi yangterdapat di Stanzo CollectionPicture 120

Antara design yang menarik hati KP Picture 123Antara design yang menarik hati KP Picture 122

antara meja dan sofa

Konsep ini memberi manfaat kepada pelanggan, dari segi harga mampu milik dan pelbagai pilihan, di mana mereka dapat melihat dan menggambarkan bagaimana perabot dan hiasan yang dibeli nanti akan kelihatan dalam rumah sendiri.

Picture 114

Antara koleksi Picture 113

 Ada di antara sofa, katil dan akseosari menjadi impian dan alangkah bahagia jika dapat di tunaikan impian menjelang raya ini. Banyak rekaan yang menarik

Picture 112

Picture 118

KP sempat mencuba beberapa perobot dan antara yang KP meminatinya. Lupa pula yang di Stanzo Collection jua ada juga “big bean ”

Picture 104

antara koleksi big beanPicture 105

Menarik hatiPicture 106Cubaan yang menarik nak kena ajak hubby shoppinglah

antara makanan yang di hidangkan

Picture 109

Finger food Picture 108

banyaknya .. cam sedap ajerPicture 107

Jom layari Stanzo Website#stanzocollection # furniture #design

logo

About The Author

1 thought on “Koleksi Perabot Stanzo Collection Bakal Memikat Hati”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Scroll to Top