SIGNATURE MARKET MINI, WOW AMAZING!

SIGNATURE MARKET MINI, WOW AMAZING!| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Pernah tak bila nak beli sesuatu, beratur panjang tetapi habis, atau order online lambat sampai!

Untuk anda yang suka pada hidangan sihat Signature Market, ini berita baik untuk anda.

SIGNATURE MARKET MINI

Peneraju pasaran dalam talian di Malaysia untuk produk sihat dan organik, melancarkan mesin layan diri pertamanya. Iaitu Signature Market Mini di The Starling Mall, Petaling Jaya.

Mesin layan diri baharu Signature Market bertumpu kepada kemudahan & penemuan produk.

Signature Market yang kini mempunyai 500 produk pada platformnya, disusun khusus untuk keperluan penggemar snek yang bekerja di pejabat.

Kebanyakan produk ini telah dibungkus semula ke dalam saiz yang lebih kecil dan sesuai untuk dinikmati dengan mudah semasa berada di pejabat.

MESIN LAYAN DIRI PERTAMA

“Kami sangat teruja untuk melancarkan mesin layan diri pertama Signature Market dan menawarkan pelanggan cara yang lebih mudah untuk mencuba produk sihat dan organik kami.

Melalui Signature Market Mini, kami memperkenalkan rangkaian minuman tanpa tenusu yang sentiasa menjadi jualan terlaris Signature Market tetapi tidak diketahui secara meluas oleh orang ramai.

Contohnya, semua rangkaian minuman latte yang ditawarkan dalam mesin layan diri kami menggunakan Susu Soya Organik sebagai pengganti tenusu.

Kami mahu semua pengguna mencuba rangkaian minuman dan makanan ringan kami yang terbaik untuk anda,” 

-kata Edwin Wang, Ketua Pegawai Eksekutif Signature Market.

ADA SET SNEK DIBERI PERCUMA?

Sempena pelancaran Signature Market Mini, enam set snek diberikan secara percuma kepada pembeli setiap minggu.

Setiap set mingguan membawakan pengalaman tema unik termasuk satu minuman dan dua makanan ringan, menawarkan pelanggan peluang untuk mencuba beberapa produk popular Signature Market bersempena bulan Ramadan.

Pelanggan boleh mendapatkan set snek PERCUMA mereka setiap minggu daripada mesin layan diri . Memudahkan mereka untuk menikmati makanan ringan yang sihat dan organik sepanjang bulan mulia itu.

NAK TEBUS SNEK PERCUMA?

Cara menebus set snek percuma:

-pelanggan ke Signature Market Mini di The Starling Mall

-Imbaks kod QR

-daftar sebagai ahli

-tambah jumlah tertentu ke dalam wallet Signature Market

INISIATIF PERTAMA

inisiatif gabungan dalam talian di luar talian (OmO) pertama Signature Market pada tahun ini.

Berhasrat untuk memberikan pengalaman pelanggan dalam talian dan di luar talian yang lancar menggunakan teknologi. Membawa lebih banyak pengalaman berdaya teknologi kepada pengguna di Malaysia.

Website|

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge