ROSYAM KAMBING PERAP KATANYA BEST?

ROSYAM KAMBING PERAP KATANYA BEST?| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Peminat kambing siapa sila angkat tangan? Lagi suka bakar dengan cicah sos apa.

ROSYAM KAMBING PERAP

Permintaan terhadap kambing perap sebenarnya setiap hari makin bertambah. Memandangkan bulan Ramadan bakal tiba, ini antara yang patut ada dirumah ye

Terbaru, Datuk Rosyam Nor melancarkan produk terbaru iaitu Rosyam Kambing Perap. Hadir dengan dua sos iaitu BBQ sos dan juga Korea Hot dan Spicy sos yang pertama di Malaysia

KOREA HOT & SPICY SOS

Kebiasaan yang kite makan adalah BBQ sos bukan? Tetapi Datuk Rosyam Nor membuat kelainan dimana memperkenalkan sos terbaru ini dengan mengikut trend terkini.

Apa yang membezakan berbanding produk sedia ada adalah sosnya yang mengguna Korea Hot dan Spicy sos. Memang sedap rasa kambing perap ini apabila digandingkan bersama sos pedas Korea.

Kambing perap dengan Korea Hot dan Spicy sos adalah yang pertama di Malaysia dan beliau yakin ia bakal mendapat sambutan baik daripada pelanggan.

Rosyam Kambing Perap dikilangkan oleh Delicious western Sdn Bhd dengan sijil HALAL GMP HACCP MESTI. Diedarkan oleh Deliwest Marketing Sdn Bhd.

-kongsi Datuk Rosyam Nor

MAJLIS PELANCARAN

Majlis pelancaran dihadiri oleh Dato Raymond Ho, Pengarah Urusan Delicious Western dan jga stokis serta ejen Raosyam Kambing Perap.

“Bukan saja Kpop menjadi fenomena di Malaysia, malah apa saja produk keluaran negara itu menjadi kegilaan ramai jadi kami inspirasikan Korea Hot dan Spicy sos yang digemari ini.

Pelancaran kambing perap ini juga tepat pada masanya ketika umat Islam bakal menyambut Ramadan hanya berapa hari sahaja lagi.

Justeru, kambing perap boleh menjadi antara juadah berbuka puasa buat seisi keluarga dan rasanya yang pedas pasti membuka selera,”

-sambungnya lagi

HARGA SEPEKET

Kambing perap dengan berat 600gm dengan tiga keping di dalamnya boleh didapati pada harga RM43.90.

Khusus untuk bulan Ramadan ini, ia dijual pada harga promosi, iaitu hanya RM39.90 sahaja, bermula 1 Mac hingga 9 April.

Orang ramai boleh membelinya dari stokis dan ejen di Selayang, Klang, Puchong, PetalingJaya, Melaka, Pasir Gudang (Johor) dan GelangPatah (Johor).

Boleh dapatkan juga di semua outlet ST ROSYAM MART dan SRI TERNAK.

Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge