REVIEW SUKAN

Jogging Bersama XIERRA Thermal Pants

oleh

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

2 minggu yang lepas agak mencabar dari kesihatan, mental dan juga pengkhabaran kematian ahli terdekat keluargaku. Di saat ini, memerlukan kekuatan dari segala aspek untuk meneruskan perjalanan kehidupan. Cik Hubby telah membawa KP dan anak-anak ke tempat yang tenang lagi indah untuk merehatkan minda, fizikal dan juga mental sebelum kembali ke alam realiti. Kesempatan yang ada diambil tanpa berlengah dengan XIERRA- Thermal PantsJogging Bersama XIERRA - Thermal Pants

Informasi tentang XIERRA Thermal Pants

XIERRA Sport mengutamakan dalam penjualan XIERRA Thermal Pants dimana ianya adalah sejenis seluar dari fabrik neo thermal. Fungsinya untuk memastikan segala haba yang ada keluar dari badan individu sewaktu membuat senaman ringan mahupun di gym. Haba yang ada di dalam badan sebenarnya meningkatkan suhu didalam badan. Jadi bila senaman dilakukan banyaklah peluh dikeluarkan dan pastinya KALORI pun terbakar. Inilah yang dicari-cari oleh mereka yang ingin mengurangkan kalori selain dari menjaga pemakanan

Jogging Bersama XIERRA - Thermal Pants Inilah seluar XIERRA Thermal Pants yang menggunakan fabrik neo. Pastikan ayat XIERRA diseluar
Jogging Bersama XIERRA - Thermal Pants Thermal Pants ini adalah ‘stretchable’ . jadi bila memakainya ia akan melekapkan di bahagian pemakaian anda. Seperti contoh punggung, peha , pinggul dan betis. Dari segi material pula, material yang digunakan sangat kualiti, jahitan yang kuat jua cantik dan fleksibiliti .. alah yang ‘stretchable’.
Jogging Bersama XIERRA - Thermal Pants Logo XIERRA terletak di hujung kaki Thermal Pants sebelah kanan. Jangan tersilap sewaktu membeli tau. Oh ye lupa nak kongsi yang jika basah sekalipun, seluar ini tetap kering dan membuatkan anda yang memakainya berasa selesa. Harga XIERRA Thermal Pants ni ialah RM139.00 untuk pengeposan pula adalah PERCUMAJogging Bersama XIERRA - Thermal Pants KP memilih saiz M dan sedang elok di pakai hingga ke lutut. Walaupun nampak ketat tetapi ianya bagus untuk pembakaran lemak dan kalori nanti. Nak lawa kenalah berkorban sikit.
Jogging Bersama XIERRA - Thermal Pants Aiyo, KP dah bersedia nak lari. Tapi sebelum berlari nak kongsi dulu apakah kebaikan XIERRA Thermal Pants nie

  • Design seluar agak panjang seperti KP hingga ke lutut
  • Design special waistband
  • Membuang lemak di Peha, Pinggul dan Perut secara EFEKTIF
  • Peluh lebih banyak keluar dalam masa yang sekejap
  • Membakar lebih kalori dalam masa yang singkat

Jogging Bersama XIERRA - Thermal Pants Untuk melihat perubahan pada diri setelah memakai XIERRA – Thermal Pants, bergantung pada diri dimana ada yang mengambil masa yang singkat dan ada yang mengambil masa yang lama. Bagi KP yang jarang berjogging dan bersenam pastinya mengambil masa untuk menyaksikan penurunan atau perubahan.Jogging Bersama XIERRA - Thermal Pants Seronok sebab bukan selalu dapat berjogging di tepian pantai,.
Jogging Bersama XIERRA - Thermal Pants Dengan cuaca yang terang, pemandangan yang indah Jogging Bersama XIERRA - Thermal Pants bunyi desiran ombak sewaktu belari di hujung kaki ombak yang besarJogging Bersama XIERRA - Thermal Pants Dengan harapan penurunan berat badan menjadiJogging Bersama XIERRA - Thermal Pants Selesa tau berjogging sambil berlari sempat menggayakan seluar XIERRA Thermal PantsJogging Bersama XIERRA - Thermal Pants Yea .. dah complete 3 round berjogging di hujung kaki ombak , desiran yang menyamankan hati dan memberikan ketenangan dari segi fizikal, minda dan mentalJogging Bersama XIERRA - Thermal Pants

Setiap pembelian yang dibuat anda bakal menerima “Home Workout Guide”  dimana berkongsi rahsia bagaimana untuk kuruskan apa yang patut dan diet harian yang disyorkan untuk pemakanan yang sihat.

Cabaran #xierraweightlosschallenge

Anda yang berani menyahut cabaran untuk kurus bersama XIERRA apa kata join cabaran #xierraweightlosschallenge. Setiap anda yang membeli XIERRA Thermal Pants bakal memenangi RM 1,000 tunai dalam cabaran ini

x16
Apa yang perlu dibuat ialah
  • LIKE Facebook XIERRA Official page
  • SHARE post di Facebook page XIERRA  dan pastikan post setting tu public
  • Upload gambar SEBELUM dan SELEPAS di Facebook korang dengan caption bagaimana XIERRA Thermal Pants mengubah gaya hidup sihat
  • Hashtag #xierraweightlosschallenge (pastikan setting public juga)
  • Gambar peserta WAJIB memegang XIERRA Thermal Pants sebagai bukti pembelian.
 Pemenang akan dipih pada bulan Januari dan transformasi terbaik jua caption paling menyentuh hati akan dipilih sebagai pemenang!
 Jogging Bersama XIERRA - Thermal Pants
Untuk yang berminat nak beli XIERRA Thermal Pants ni boleh terus hubungi dan rujuk:
Whatsapp: 010-847 2611