REVIEW

Andakah Bakal Menjadi Jejaka ROMANO ?

oleh

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Andakah yang bakal menjadi jejaka ROMANO yang dicari-cari? Apakah ciri-ciri yang perlu ada untuk menjadi salah seorang jejaka ROMANO ini? Mungkin KP boleh membantu anda dalam pencarian ini !! Penampilan segak dan keyakinan adalah kunci paling penting yang perlu ada dalam kehidupan seharian. Pastinya jika anda mempunyai dua kunci ini anda bakal mengatasi segala cabaran dengan tabah dan dalam keadaan yang sama masih segak dan tampan. Wangian maskulin yang unggul juga menjadi antara SENJATA tersembunyi bagi menyerlahkan penampilan, keyakinan dan juga personaliti seorang jejaka. Andakah Bakal Menjadi Jejaka ROMANO ?

 

Bagi jejaka ROMANO, anda bukan sahaja cemerlang dalam apa bidang yang diceburi terutama dalam perkerjaan tetapi berkeyakinan tinggi dimana semuamnya dilakukakn secara berkarisma. Pastinya anda menjadi tumpuan bukan .

“Seorang jejaka moden yang aktif, ceria dan mesra, jejaka ROMANO sememangnya menikmati hidup sepenuhnya!”

ROMANO Eau De ToiletteAndakah Bakal Menjadi Jejaka ROMANO ?

KP berminat untuk berkongsi dengan anda tentang ROMANO Eau De Toilette , produk terbaru keluaran ROMANO. Ianya adalah haruman maskulin sebenar yang tersendiri dimana peranan utama ianya adalah mengaktifkan traikan serta menciptakan keserasian sesama lelaki untuk saling berkomunikasi. Tetapi bagi KP bukan sahaja sesama lelaki , dengan perempuan pun boleh juga.

ROMANO Eau De Toilette didatangkan dalam dua pilihan; FORCE dan UNIQUE untuk disesuaikan dengan sifat jejaka kontemporari.

ROMANO Eau De Toilette – FORCEAndakah Bakal Menjadi Jejaka ROMANO ?

Ia mewakili jejaka unggul dengan tenaga hebat yang tersendiri bagi memimpin dan menyelesaikan segala perkara. Kejayaannya disanjungi ramai, kekal tenang serta berpengaruh. FORCE menggabungkan ekstrak wangian segar tumbuhan yang menyerupai bauan semula jadi. Andakah Bakal Menjadi Jejaka ROMANO ?Kesegarannya terserlah menerusi ekstrak sitrus bersama aroma Lavender, yang diadunkan dengan nuansa lautan dan ekstrak maskulin Woody. Haruman maskulin ini khas untuk jejaka urban aktif yang gemarkan cabaran dan berjiwa bebas. Yang ini memang KP gemari harumannya

ROMANO Eau De Toilette – UNIQUEAndakah Bakal Menjadi Jejaka ROMANO ?

Untuk jejak berkeyakinan tinggi dan penuh potensi. Sentiasa berada di hadapan dalam apa jua keadaan. Kejayaan dan kebolehannya membuatkan orang sekeliling tertarik kepadanya. UNIQUE menyerlahkan kesegaran adunan Lavender dan Bergamot. Andakah Bakal Menjadi Jejaka ROMANO ?Wangian disempurnakan dengan ekstrak Woody serta kombinasi Sandalwood dan Patchouli. Wangian moden ini memancarkan magnetisme, keyakinan dan memberikan aura tersendiri kepada sang jejaka.. I

Wangian ROMANO EDT ternyata adalah sentuhan terakhir bagi menyempurnakan keunggulan personaliti anda.Andakah Bakal Menjadi Jejaka ROMANO ?

ROMANO Eau De Toilette dijual pada harga RM40.60 dan boleh didapati di semua farmasi utama, pasar raya besar dan pasar raya di seluruh negara. Anak teruna KP siap simpan dan guna untuk sendirinya dan tidak mahu berkongsi dengan papanya. Anda tak mahu ke mencuba wangian terbaru ini ??