Legend Of Oz Dorothy’s Return Dimana Filem Yang Dinantikan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Legend Of Oz Dorothy’s Return Dimana Filem Yang Dinantikan  |Sekarang macamana readers dah kenal atau dapat mengimbas kembali watak watak atau nama di atas. Pastinya INGATKAN. Inilah watak watak wajib yang ada setiap kali Legend Of Oz di mainkan. Watak watak ini takkan di lupakan sebab setiap watak tersebut ada keunikannya tersendiri yang pasti menghiburkan dan buat KP tertawa

image

Legend Of Oz Dorothy’s Return – The Tinman, The Lion and The Scarecrow. Kenal tak dengan nama nama ini ? Tak berapa kenal tapi bagaimana dengan nama Dorothy pula ? Kenal tak? Apa, nama tak ingat nak gambar pula sebab mungkin dari gambar boleh mengimbas kembali. Statement tak boleh blah kan.

image

image

Berpeluang untuk melihat preview Legend Of Oz Dorothy’s Return bersama blogger yang lain memang best dan menarik. Walau tayangan ini di lakukan pada waktu pagi itu bukan masalah. Apabila KP mendapat jemputan shaja KP tersenyum sendiri tidak sabar untuk menantikan adventure kali ini. Oh ya terima kasih pada Bro Framestone atas jemputan ini.

image

Sinopsis Legend Of Oz Dorothy’s Return

Baru sahaja pulang dari adventure yang lalu, Dorothy di timpa musibah apabila rumahnya agak musnah akibat taufan di Kansas. Sedang Dorothy memikirkan cara untuk membantu ibu dan ayah Dorothy di panggil oleh The Tinman, The Lion dan The Scarecrow untuk membantu mereka di Oz dengan pelangi yang comel. Jester telah membuat kacau di Oz dan untuk membantu menghentikan kacau adalah Dorothy. Bersama Wiser the Owl, Marshal Mallow, China Princess dan Tugg ; Tugg the tugboat untuk menyelesaikan misi ini. Misi untuk menghapuskan Jester dan juga mengembalikan kegembiraa di Emerald City

image

Antara watak menarik Marshal Mallow dan China Princess. China Princess very fragile macam porcelain. Menarik kan?

image

Tugg the Tuggboat antara watak yang membanggakan KP selain watak utama. Tersentuh dengan kebaikan dan pengorbanan

image

image

Si Jester sudah menawan Emerald City,

image

Adakah Dorothy dan kawan-kawan dapat menyelamatkan Emerald City dari Jester? Dapatkah kebahagiaan di kembalikan? Bagaimana pula dengan rumah Dorothy di Kansas yang hampir musnah akibat taufan? Nak tahu silalh ke panggung wayang yang terdekat. KP jamin tak rugi menonton lelagi di waktu cuti sekolah yang akan dtang tak samapi seminggu lagi ini. Apapun selamat menonton yea.

Jangan lupa saksikan Legend Of Oz Dorothy’s Return pada 5 June 2014 di pawagam yang berdekatan. KP tak sabar nak bawa kids pergi tengok and kebetulan cuti sekolahkan.

#legendofoz #preview #animasi



1 thought on “Legend Of Oz Dorothy’s Return Dimana Filem Yang Dinantikan”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Scroll to Top