PIZZA SPICY KRUNCH – ADA KRUNCH LAGI MERIAH, BEST!

PIZZA SPICY KRUNCH – ADA KRUNCH LAGI MERIAH, BEST!| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Kali ini telah melancarkan produk perayaan terbaharu untuk mengeratkan silaturrahim di musim Ramadan dan Raya ini

PIZZA SPICY KRUNCH

Menawarkan piza serba baharu, Pizza Spicy Krunch menerusi Kerjasama dengan salah satu snek paling ikonik di Malaysia, Mamee Monster.

Tidak seperti hidangan piza lain, Spicy Krunch mencetuskan citarasa yang luar biasa dan nostalgia manis untuk satu-satunya pengalaman buat para penggemar pizza.

KERJASAMA DUA JENAMA HEBAT

“Kerjasama antara dua jenama hebat iaitu Mamee Monster dan Pizza Hut mungkin kelihatan seperti sesuatu yang tidak dijangka.

Tetapi kami merasakan pizza gabungan luar biasa ini akan menjadi juadah tumpuan ramai tanpa mengira usia khususnya sewaktu berbuka puasa dan ketika sambutan Hari Raya.”

“Makanan adalah lebih daripada sekadar khasiat, ia adalah satu pengalaman dan piza bertujuan untuk dinikmati bersama-sama.

Inilah sebabnya di Pizza Hut, kami secara konsisten berusaha untuk menginovasi piza kami untuk membuat setiap hidangan untuk pelanggan kami yang tidak dapat dilupakan,”

-kata Emily Chong, Ketua Pegawai Pemasaran Pizza Hut Malaysia.

APA YANG BEST

Kerak piza yang berintikan keju, dengan bebola ayam rangup sos pedas istimewa, dihidangkan bersama mi snek Lada Hitam Mamee Monster yang istimewa.

Sama seperti Hari Raya yang kunjung tiba hanya “setahun sekali”. Peluang untuk menikmati piza ini juga merupakan pengalaman sekali seumur hidup.

Jangan terlepas tawaran Ramadan. Pesan sebelum jam 4.30 petang antara 22 Mac hingga 21 April 2023 untuk menikmati diskaun RM7.

KOTAK PESTA RAYA LOOOOOOONG PUN ADA

Untuk keluarga yang lebih besar, sepanjang 1 meter itu melayani untuk 10 orang, menjadikannya pilihan yang sempurna pada musim perayaan ini.

Bukan itu sahaja dari 27 Mac hingga April 13, hantar potret keluarga terpanjang anda. Berpeluang memenangi Kotak Pesta Raya Looooooooong kenduri oleh Pizza Hut. Keluarga terbesar menang!

Pesan sekarang melalui Aplikasi Pizza Hut atau pergi ke restoran Pizza Hut berdekatan untuk makan di restoran atau bawa pulang.

Website |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge