Perlancaran WACOM

Perlancaran WACOM.

Di Publika, satu perlancaran tablet telah di adakan. WACOM telah memperkenalkan rangkaian produk untuk pengguna dan professional. Sesiapa sahaja kini boleh menterjemahkan idea mereka dalam bentuk visual secara spoontan dan pasti dalam suasaa yang menyeronkkan kerana ia SPONTAN.   Ms Cecilia Woon – Wacom Senior Regional Marketing Manager memberi sedikit penerangan tentang produk dan juga Brand WACOM pada yang belum mengenalinya lagi. Produk terbaru termasuk tablet kreatif profesional Cintiq Companion, rangkaian produk Intuos, serta pelbagai stylus dan tablet untuk pengguna Bamboo di perkenalkan di pelancaran ini. Teruja.. memang teruja sebab  kitepunye tak pernah melihat tablet yang sebegini canggih especially bila dilihat pada spesifikasinya.
Antara produk: CINTIQ:  CINTIQ Companion Hybrid menggabungkan kuasa kreatif CINTIQ Creative Display 13-inchi berciri penuh dengan kehebatan tablet Android. CINTIQ Companion pula  tablet mudah alih yang beroperasi mengunakan sistem Windows 8.

Intuos: Intuos Creative Stylus sesuai untuk IPAD ,merupakan pen kreatif dengan mata pen sensitif 2.048 paraas tekanan yang unik memberi kawalan melukis seakan-akan berus, marker, dan pen pada kertas. WOW…. begitu canggihnya produk dari WACOM ini.

Intuos Manga yang lengkap dengan applikasi ilustrasi Manga dan alat animasi mudah di alih dan sesuai di gunakan bersama desktop. Intuos Creative yang inovatf merupakan sebuah peranti pintar yang menawarkan cara uang lebih ekspresif dan spontan dengan menggabungkan keupayaan pen sensitif tekanan dan skrin multi-sentuhan kepada komputer pengguna.

 

Bamboo- Kepada yang suka bersosial produk ini amat sesuai kerana dapat menonjolkan keunikan gaya hidup dan sikap mereka terrdapat 3 jenis dari Bambo Stylus alpha, Bamboo Stylus solo Generasi 2 atau Bamboo Stylus duo. Fungsi Bamboo ini untuk menulis, melukis, dan mengemudi di atas tablet mahupun telefon.

 

Bamboo Pad- touchpad dengan stylus digital – salah satu alat dwi-input membolehkan fungsi menanda dan melukis dengan stylus. ianya seperti menggunakan pen atas kertas. Bamboo Pad ada versi berwayar atau wireless. caranya senang sahaja

 

Dengan ini produk WACOM dilancarkan

 

Cintiq Companion dan Cintiq Companion Hybrid boleh didapati secara eksklusif di e-stor WACOM Asia Tengara mulai awal bulan November . Pesanan juga boleh di buat oleh pelanggan melalui WACOM FB

#moodnakreviewbamboopad

About The Author

1 thought on “Perlancaran WACOM”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Scroll to Top