Perkahwinan SITI JAMUMALL Dapat Tajaan Kahwin RM500 RIBU!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Perkahwinan SITI JAMUMALL Dapat Tajaan Kahwin RM500 RIBU!!|Tuah ayam Nampak dikaki, tuah manusia siapa yang tahu. Untung seorang gadis kecil comel yang bernama SITI SURIANI atau lebih dikenali sebagai SITI JAMUMALL mendapat tajaan kahwin sehingga RM500 RIBU !!

Pada mulanya ingin membuat majlis biasa sanding secara kecil-kecilan, tetapi siapa yang mengyangka setelah memuat naik satu status di Facebook sendiri tentang majlis perkahwinan terus mendapat maklum balas. Rata-rata WA diterima dan panggilan masuk juga tidak berhenti-henti samada dari founder produk, owner produk atau kedai untuk membuat tajaan majlis persandingannya.

Terkini update lebih dari 100 syarikat dari pelbagai produk berminat untuk membuat tajaan majlis kahwin SITI JAMUMALL. Tiada yang paling berbangga ada juga produk owner yang baru sahaja berjinak didalam bidang perniagaan sudi untuk menaja majlis persandingan ini,

Siapa kata tak suka, siapa kata tak sedih , tetapi sedih kerana gembira. Walaupun pada mulanya untuk membuat majlis sederhana sahaja kini menjadi luar biasa. Mungkin ini berkat usahanya selama 3 tahun membuahkan hasil . Nampak di mata orang lain.

Sebelum ini SITI JAMUMALL menjadi promoter atau host untuk jamumall.com yang menjual pelbagai produk sperti kosmetik, kesihatan, fesyen dan juga makanan. Jika sebelum ini membantu untuk mempromosi produk yang tidak dikenali hingga viral, mungkin ini adalah jasa atau pemberian dari mereka. Dari akad nikah, pre wedding, majlis berinai , majlis sanding dan pakej honeymoon semuanya di taja . Alhamdulilah

Antara founder yang sponsor majlis siti bukan calang-calang company, wedding dress by Dlia Jean Bridal, deco majlis dan Pelamin dari wedding by emma. dan beberapa selebriti ternama juga telah mendapatkan khidmat siti jamumall antaranye CHE TA, FAIZAL FBI, SHUlB , SARAH RAlSU DIN, SHERRY iBRAHlM , SHAHRUL RlDZUAN, DAN LANA NORDIN .

Selain dari itu ada 14 Top Sponsor yg terlibat antaranya:

1. Peiamin dan Hiasan Dewan dari Wedding by emma
2. Baju Pengantin dari Dlia Jane Bridal Collection
3. Grand Cake dari Mad About Cake
4. Vip Menu dari Rumpun Selera
5. Coffe Es-Cream dari Ana Zahra Beauty
6. Jamu dari Seri Lady Empire Resources
7. Tudung Bawal Bridesmaids dari Gallery Bawal
8. Kain Pasang Diamond dari lrahsukri
9. Telekung dari Pretty Aini
10. Make Up Set dari Zacthira Naviilionniza 11. Scarft dari Scarft By Mehrun
12. Printed Box dari Art Creation Printing 13. Perfume dari Luxe Essencia Resources
14. Pakej Honeymoon dari Arwarna Resort

Dari pihak KP, Tahniah dan Semoga Berbahagia Hingga Ke JannahLeave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge