PENA KITEPUNYA

Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart

oleh

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

“Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart”

Ingin mencari cenderahati tetapi tiada masa? Inginkan tema, atau design sendiri di atas barangan yang ingin dibeli? Apa kata jom check it out tentang website baru yang ingin KP kongsikan bersama iaitu Printcious.Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart adalah tagline mereka. Hadiah dan insipirasi yang lahir dari hati. Pastinya ada rekaan yang bakal menambat hati anda lagipun via online tanpa perlu keluar untuk ke kedai, mencari parking dimana semuanya di hujung jari sahaja

Sedikit informasi tentang Printcious

Pernah dengar ke Website Heartbeat.my? Printcious adalah penjenamaan semula dari website tersebut. Ianya menawarkan pelbagai koleksi cenderahati di mana ianya agak memberikan peluang untuk para membeli membuat tempahan design mengikut pilihan dan citarasa tersendiri. Semestinya penerima berbesar hati dan memberikan sentimental touch pada barangan yang diterima. Dari t-shirt , couple t-shirt, mahupun mug atau deko di ceramic tiles dan juga “favourite” bantal antara barangan yang boleh didapati melalui online order.

Untuk mendaftar di Printcious senang sahaja 

Sila klik ke website Printcious

Printcious Click di sebelah kanan – Create Account.

Masukkan detail seperti tertera Printcious

Selepas mendaftar anda akan ke sini pula. Isikan maklumat seperti alamat dan profile anda terlebih dahulu sebelum membuat order mahupun pesanan tau

Printcious

Barangan cenderahati yang ada di Printcious

Ianya terdiri daripada beberapa kategori seperti T-shirts, Mug, Cushions, Phone cases, Ceramic Tile, Puzzles, Mousepads dan juga Mini Tees

printcious

Dari sini bermulalah pencarian anda. Pilihlah barangan anda kemudian designnya

Printcious

Antara design yang menarik hati KP ialah Mug untuk digunakan harian mahupun sebagai hadiah perpisahan

printcious

Kalau tak nak mug sebab dah biasa apa kata bagi cushion. Bukan untuk husband and wife sahaja untuk BFF ( bestfriendforever) pun boleh bagi juga. Rasanya nak tempah cushion Forever BFF’s tu lah . Cute kan?

printcious

Mereka Design Sendiri Bagaimana

Pilihan KP ialah puzzle. Di mana pelbagai pilihan ada di sini.

printcious

tetapi kerana inginkan kelainan  KP memilih create puzzle

printcious Gambar boleh dipilih untuk membuat puzzle , gambar kami satu familyprintcious

Dan finally masukkan ke dalam “add to cart” dan buatlah pembayaran

printcious

 

 

 Settle sudah order dan tunggu barang dihantar. Senang dan mudah bukan !!

Ada Masalah Bagaimana 

Kita tidak dapat menjangkakan apa akan berlaku pada order yang di buat. Mungkin juga barang yang di hantar tetiba salah, rosak mahupun ataupun pecah jangan risau kerana team printcious akan memberi maklum balas dan response secepat yang boleh

Promosi Terbaru di Printcious

Pembelian lebih daripada RM60 (Semanjung Malaysia), tiada kos penghantaran dikenankan dimana ianya adalah PERCUMA
Kos Penghantaran bermula dari RM 10 ke atas pada barangan yang kurang dari RM 60 (Semanjung Malaysia)
Untuk Maklumat lanjut sila klik
Contact : 0193232502
Email: ask@printcious.com

Alamat :

No. 30, First Floor, Jalan Tiara 4,
Bandar Baru Klang, 41150 Klang,
Selangor Darul Ehsan, Malaysia
Masa:
Isnin- Jumaat ( 9-6ptg)
Sabtu (9-1ptg)
Ahad & Cuti Umum (Tutup)
 
 
 #kitepunye #kitepunyedotcom #printcious #personalizedgifts