OPPO Menyambut Hari Raya Bersama Anak-anak Rumah Saffiyah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

OPPO Menyambut Hari Raya Bersama Anak-anak Rumah Saffiyah | OPPO Malaysia, syarikat telefon pintar global yang terkemuka, melancarkan kempen CSR Ramadan baru-baru ini sebagai sebahagian daripada usaha berterusan syarikat dalam menyumbang semula kepada masyarakat. 2

Minggu lepas, kakitangan OPPO Malaysia melawat Rumah Safiyyah, sebuah rumah perlindungan untuk kanak-kanak dan wanita yang kurang bernasib baik, sebagai sebahagian daripada komitmen mereka dalam menyumbang semula kepada masyarakat.

1

“Sejak penubuhan OPPO Malaysia di Malaysia, kami secara konsisten telah aktif dalam menjalankan pelbagai aktiviti tanggungjawab sosial korporat, untuk menggalakkan kakitangan kami dalam memahami dan mengamalkan pelbagai nilai masyarakat tanpa mengira bangsa dan agama. Melalui kempen ini, kakitangan dan sukarelawan peserta kami telah diberi peluang untuk meningkatkan kemahiran kakitangan mereka, dengan itu memohon kepada tugas mereka dalam melayani pelanggan kami dengan lebih baik. Kami menggesa orang ramai dan sukarelawan untuk meneruskan usaha dalam menyokong nama baik kami untuk memberi inspirasi cinta dalam masyarakat kita, “kata Chen Lu, Pengurus Jenama OPPO Malaysia.

Beliau berkata syarikat itu akan terus membawa kegembiraan dan sumbangan kepada mereka yang kurang bernasib baik. “Kami mengambil berat tentang masyarakat dan di tengah-tengah merancang untuk lebih banyak kempen seperti termasuk kerjasama dengan pertubuhan-pertubuhan bukan kerajaan. Kami akan terus meningkatkan kesedaran yang penting ini untuk membina masyarakat yang lebih baik. ”

4

Dalam masa yang sama sewaktu melawat Rumah Safiyyah, OPPO Malaysia juga telah menyumbang RM5,000 kepada Yayasan Bantuan Makanan di mana makanan disediakan kepada kanak-kanak yang memerlukan. Kelihatan anak-anak di rumah ini seronok dan melemparkan senyuman sepanjang masa sewaktu kakak-kakak dan abang-abang dari OPPO Malaysia tiba. Sememangnya mereka rasa dihargai dan bahagia bila ada yang ingin membantu dan tahu akan kewujudan mereka yang memerlukan bantuan tidak semestinya wang atau kewangan tetapi dalam perhatian dan kasih sayang

Moga anak-anak di Rumah Safiyyah gembira dengan kehadiran kakak-kakak dan abang-abang dari OPPO Malaysia

#kitepunye #kitepunyedotcom #oppomalaysia #rumahsafiyyah

About The Author

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Scroll to Top