Oh My English! Musim Ketiga Kembali di Astro TVIQ & Astro Maya

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Oh My English! Musim Ketiga Kembali di Astro TVIQ & Astro Maya |Berikutan sambutan yang menggalakkan dari Oh My English! Musim pertama dan Kedua, Oh My Ganu dan juga Hello America ,kini Oh My English!image

Musim ketiga akan menemui peminat. Musim Ketiga ini bakal muncul dengan pelajar kelas 3 Merah yang setahun dewasa ke kelas 4 Merah. Disini bermulanya pembelajaran semester baru untuk Kelas 4 Merah.

image

Nama-nama Seperti Jibam(Akhmal Nazri), See Yew Soon(Roax Tan), Mazlee(Zhafir Muzani), Anusha(Kaameshaa a/p Ravindran) serta guru-guru pembimbing mereka Mr. Henry Middleton(Zain Saidin) dan Cikgu Ayu(Tiz Zaqyah). Turut membintangi Oh My English! 3 ini adalah pelakon veteran berpengalaman Fauziah Ahmad Daud.!

image

Selain dari itu para peminat dan penonton rancangan ini  boleh mendapatkan kandungan pengajian bahasa meliputi kosa kata, tatabahasa, sebutan, peribahasa dan banyak lagi di laman web ye

image

image

Jangan lupa saksikan Oh My English! Musim Ketiga ini yang akan menemui penonton di Astro TVIQ (saluran 610) dan siaran serentak menerusi Astro Maya HD (saluran 135) pada 18 Mei 2014 ini.

Credit gambar khas untuk tengku syukri tengkusyukri. –

#astro #ohmyenglish3

About The Author

3 thoughts on “Oh My English! Musim Ketiga Kembali di Astro TVIQ & Astro Maya”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Scroll to Top