Melting Pot Cafe Concorde Hotel Shah Alam Tawar Buffet Krismas 2019

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Melting Pot Cafe Concorde Hotel Shah Alam Tawar Buffet Krismas 2019~ Bila penghujung tahun maksudnya Krismas dan tahun baru bakal tiba. Pastinya masing-masing akan mencari lokasi untuk menikmati hidangan bersama berkongsi pengalaman mahupun cerita tentang apa yang dicapai atau masih lagi dalam proses. Lokasi mestilah senang parking dan bagi KP makanan yang nak dimakan tu mestilah sedap dan enak sebab pastinya kite akan berada paling kurang 2jam. Apa kata kalau cuba yang baru dimana Melting Pot Cafe di Concorde Hotel Shah Alam ada menawarkan buffet Krismas dan Tahun Baru sebagai penutup 2019

Nie dia diantara menu yang bakal dihidangkan jika anda memilih untuk menikmati buffet Krismas di sini. Ada hi-tea dan makan malam.

cantikkan Danish Bric Cheese . Dia dibuat replika rumah. Peminat seni mesti sayang nak usik dan makan.

Nampak tak apa yang kite kata! Kite nie peminat roti . Banyaknya roti pilihan yang cuma ada waktu Krismas saja. Macam yang ini cheese stick and poppy seed. Tanpa segan dan malu saya makan lebih dari 2 ye. Makan camtu boleh cicah sup pun boleh .

Nampak tak apa yang kite kata! Kite nie peminat roti jadi bila ada roti semuanya nak dicuba. Cranberry walnut bread, cinnamon raisin, herbs soft roll dan banyak lagi

Whole Turkey with Black Pepper Sauce

Ni pilihan roti yang ada diantaranya. Di hiasi dan disusun didalam satu roti. Cam sayang nak makan pula – kan

Asparagus Head Soup with Sour Cream. Makan panas-panas jangan dah sejuk nanti tak sedap . Cicah dengan pilihan roti memang terbaik. Boleh repeat 2-3 kali ya

Gratin Mussel with Parmesan Cheese. Weii….meleleh cheese dia bila dimakan . Tak rasa hanyir pun dan of course terbaik siap ada buah-buahan comei

Ada juga Lamb Canneloni untuk anda yang meminatinya.

Cheese selection. Yang bestnya dihidangkan pelbagai cheese didalam satu pinggan. Penggemar ‘cheese’ rasanya dengan sekali pandang dah tahu apa rasanya

 Seared Tuna Tataki with Honey Wasabi. First time makan honey wasabi, dimana lebih pada manis rasa madu dari pedas wasabi yang biasa. Mungkin lain orang lain pendapat ya

Tak lengkap kalau makan makanan main course aja kan! Nak juga pemanis mulut untuk memaniskan dan memanjangkan lagi perbualan mahupun sembang bersama rakan-rakan mahupun yang tersayang. Eh bukan banyak nie saja ada lagi , ini adalah di antaranya . Kalau dah letak semua dah tak bestlah nanti bila datang ‘repeat’ balik

Asyik makan dan tunjuk gambar makanan mesti nak tahu berapa RM sekepala untuk buffet dinner kan? Ini dikongsi kan harga untuk buffet pilihan anda

CHRISTMAS EVE BUFFET DINNER :
24 Disember 2019 –  RM120 nett Seorang – 7 petang – 10.30 malam

CHRISTMAS DAY HI-TEA : 
25 Disember 2019 –  RM70 nett Seorang –  12 petang – 4.30 petang

CHRISTMAS EVE BUFFET DINNER :
25 Disember 2019 – RM80 nett Seorang – 7 petang – 10.30 malam

Untuk info lanjut atau sebarang tempahan/ pertanyaan, boleh layari di



About The Author

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Scroll to Top