LuLu Hypermarket Tawar 1 Tahun Beli-Belah Percuma

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

LuLu Hypermarket Tawar 1 Tahun Beli-Belah Percuma|Beli – belah PERCUMA selama 1 tahun! Siapa tak teruja dan gembira? Mungkin ada yang kata ini adalah helah tapi percayalah ianya benar. Untukl kali ini teruja lebih lagi dimana sempena Bonanza Ulangtahun LuLu tahun ini menawarkan hadiah Beli-belah PERCUMA untuk 1 Tahun. Bukan setakat hadiah utama menarik hadiah yang lain pun best juga. Mana taknya hadiah-hadiah keseluruhan bernilai sehingga RM200,000 ye!

Bonanza UlangTahun LULU Hypermarket

Seperti tahun-tahun yang sebelumnya ia berkonsepkan membeli sambil sertai peraduan. Manalah tahu ‘tuah ayam nampak di kaki tuah manusia siapa yang tahu bukan?”. Dengan hanya berbelanja minimum RM 75.00 ,anda layak untuk sertai peraduan Bonanza Ulangtahun LuLu Hypermarket ini. Bonanza ini berlangsung dari 3 Julai hingga 30 September 2020. Lama tempoh tu boleh shopping banyak kali di semua LuLu Hypermarket iaitu Capsquare mahupun 1Shamelin, Cheras.

Untuk sertai peraduan ini senang sahaja

  • Minimum perbelanjaan RM75.00 dalam satu resiit
  • Dapatkan kupon penyertaan di ‘Customer Service’
  • Isi maklumat anda ya
  • Masukkan kupon didalam tong yang disediakan
  • Tarikah cabutan adalah pada 1hb Ogos 2020, 5hb September 2020 dan 3 Oktober 2020
Apa lagi jomlah shopping mana tahu terselit nama di antara pemenang atau pun menang hadiah utama kan!
World Food Festival 2020 (3 Julai- 13 Julai 2020)

Sekarang sedang berlangsungnya World Food Festival atau Hari Makanan Sedunia di LuLu Hypermarket Capsquare dah juga 1Shamelin, Cheras. Untuk promosi kali ini pelbagai hidangan makanan ditawarkan untuk para pelanggan dengan harga yang murah dan diskaun ye. Ianya diantara usaha-usaha marketing untuk memperkenalkan kepada semua pelbagai hidangan makanan yang ada di Malaysia. Eh promosi ini bukan setakat makanan ye barangan keperluan asas pun ada harga runtuh.

Nie di bahagian seafood atau barangan basah

salmon pun murah

udang nie masak butter atau salted egg sedap

frozen food pun ada diskaun

penggemar susu jangan lupa check tau

 

Jajan untuk anak-anak

Nampak tak barangan keperluan asas pun ada diskaun. cam dynamo nie beza dekat RM10 kot

Nama pun promosi Makanan Sedunia, semestinya ada makanan istimewa yang di jual untuk para pelanggan . Setiap hari ada promosi makanan berlainan seperti dikongsikan:

3 dan 11 Julai – Manisan Arab dan India 

4 dan 12 Julai – Briyani 

5 dan 10 Julai – Chaat dan Bakeri 

6 Julai – BBQ

7 Julai – Kek dan Pastri

8 Julai – Pizza dan Pasta

 9 dan 13 Julai – Makanan Sihat 

KP dah cuba pastry memang layan. Doh pastry lembut dan wajib dinikmati panas panas. Isi dia pula sesedap rasa ( tapi bab rasa nie subjektif ya,lain orang lain rasa). Antara menu yang ada

 

Jangan kata KP tak payung ye. Meh lah reramai mai ke LuLu shopping …sambil enjoy World Food Festival sambil tu boleh join contest Bonanza Ulangtahun ye

Official Website: http://malaysia.luluhypermarket.com/MY/all

Instagram: https://www.instagram.com/luluhypermarketkl/

Facebook Page: https://www.facebook.com/LuLuHypermarketKL



About The Author

1 thought on “LuLu Hypermarket Tawar 1 Tahun Beli-Belah Percuma”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Scroll to Top