LuLu Big Bang Year End Sale Kembali Dengan Diskaun Hingga 50%

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

LuLu Big Bang Year End Sale Kembali Dengan Diskaun Hingga 50%| LuLu antara tempat yang menjadi pilihan KP apabila membeli-belah. Mana taknya bukan pelbagai pilihan barangan tetapi ada saja promosi atau diskaun untuk pengunjung setia.

LuLu Big Bang Year End Sale

Untuk tahun ini kembali lagi. Kembali dengan diskaun hingga 50% untuk barangan terpilih. Sudahlah harga memang murah ada pula diskaun semestinya wajib singgah. Rugi tak berbelanja di sini.

Untuk kempen kali ini bermula dari 29 Disember 2020 hingga 3 Januari 2021. LuLu Big Bang Year End Sale akan berlangsung selama 6 hari. Pelbagai tawaran menarik untuk produk produk yang menjadi kegemaran semua. Antaranya:

Barangan Elektrik

Jika di bahagian ini, semestinya yang di cari adalah telefon bimbit selain barangan dapur. Mana tahu jika budget mencukupi boleh ambil satu. Antaranya beli handphone VIVO V20 untuk harga RM1199 (Percuma voucher LULU RM100.
Untuk anda yang sedang mencari laptop dengan harga berpatutan boleh cuba lihat disini. Eh siap ada diskaun lagi tau. Kalau ini pertama membeli jangan risau ada spesifikasi untuk setiap laptop di sediakan. Jadi boleh pilih yang mana sesuai.
Dengar-dengar harga TV di sini murah antaranya jenama LG – TV 65′ Ultra HD. 
Belum lagi barang memasak ada yang lagi murah katanya. Antaranya

Mainan

Untuk anak-anak pun ada . Buat untuk yang perempuan ataupun lelaki

Comelkan teddy bear ini
Eh untuk yang dewasa pun ada juga. Lama juga dah tak main korum ni. Bolehlah beli untuk asah skill balik.

Keperluan Rumah

Barangan sebegini tidak semestinya dibeli untuk diri sendiri. Beri kepada rakan-rakan atau ahli keluarga pun boleh . Dua warna yang cantik bila digabungkan.

Alas kaki pun ada
Yang menjadi tumpuan kerana siapa yang suka memasak ini adalah tempat yang dinantikan. Tengoklah harganya berpatutan.
Nak beli satu set jadikan sebagai hadiah kahwin. Mesti seronok bila pengantin dapat hadiah sebegini.
Lengkap ya satu set harga baru RM 80.

Fesyen

Katanya best bila shopping di LuLu tidak kira di Capsquare mahupun di Shamelin. Mana taknya semua ada di bawah satu bumbung. Pelbagai jenis rekaan pakaaian boleh didapati dan ianya merangkumi untuk sebuah keluarga.

35% Diskaun- LuLu Celebrate

Di sini antara lokasi yang anda boleh dapatkan sari, churidars, lenggas mahupun baju punjabi. Selama3 hari mulai dari 1 Jan- 3 Jan 2021,diskaun 35% diberikan untuk semua pembelian disini.

Koleksi yang ada seperti

50% Diskaun

Kebanyakkan barangan di sini akan diberikan diskaun. Sama untuk pakaian lelaki, wanita, kanak-kanak, beg tangan mahupun kasut. Ambil peluang untuk membeli, mengganti yang baru.

Antara jenama terpilih yang diberikan potongan harga 50% adalah ETEN, Debackers, Cortigiani dan banyak lagi

Pakaian wanita

Mencari pakaaian untuk ke tempat kerja mahupun untuk bercuti ada saja.

Pakaian lelaki

Lelaki yang untung kerana banyaknya pilihan. Dari seluar, baju kemeja, hoodie semua ada.

Nampak tak diskaun 50% ada dimana-mana saja

Murah hoodie nie, bagus juga kalau dapat beli satu.

Kanak-kanak

Si comel pun ada. Semua di bawah satu bumbung ye!

Pelbagai saiz mengikut umur, mengikut keperluan

Beg Tangan

Dah boleh tu beli yang baru untuk mulakan tahun 2021 dengan hati yang girang. Ceria sebab dapat beli handbag baru kan!

Suka love love gitu meh beli satu.

KP minat yang ini sebab ada teddy bear kecil di sertakan sekali.

Kasut

Sebab banyak pilihan boleh jadi rambang mata. Tidak tahu nak pilih yang mana.

Sneakers pun ada tau.

Biru dan merah kombinasi warna yang ngam

Pasaraya

Kalau nama pasaraya, pastinya mencari lokasi barangan dapur untuk bahan basah dan kering. Murah dan pelbagai pilihan. Diskaun sehingga 35% untuk produk pilihan,

Bawa anak-anak rasanya yang ini diambil dulu.

Kegemaran KP nie, ada yang beli sampai 10 paket . Satu dah untung RM7 kalau 10 dah berapa. Lagi pun kids kan ada di rumah masih cuti sekolah.

Nescafe atau Milo . Sesilap dedua ambilkan!

Tiada minyak masak tidak berasaplah dapur di rumah. Yang mencari minyak berpatutan dan berkhasiat boleh cuba guna Naturel ni. Bagus untuk kesihatan

 

Bulan lepas KP beli beras nie. Kalau tahu ada sale sanggup tunggu

Di sini KP boleh 1-2 jam sebab dok asyik memilih barangan basah seperti buah, sayur, ikan, daging, dan sebagainya.

Nampak tak harga yang di tawarkan adalah dalam harga kawalan .

Jom penuhkan fridge memandangkan cuti sekolah masih lagi sambung

Asyik post gambar makanan, meh post pula gambar sabun. Sekarang nie musim Covid 19 jadi kenalah jaga kebersihan kan.

Sanitize dan jangan lupa bersihkan diri selepas kembali ke rumah. Sekarang tengah offer tu untuk Lifebuoy!

Tak nak kongsi dah nanti tak nak datang ke sini. KP memang akan datang balik sebelum 3 Januari nie. Nak grab harga promosi dan diskaun.

Kenalah berjimat lagi-lagi sekarang dimana kewangan tidak menentu. Beli harga diskaun lagi jimat besar terutama yang bekeluarga.  Nak tahu lebih lanjut tentang promosi LuLu Big Bang Year End Sale, layari

Website|Facebook|Instagram

 



1 thought on “LuLu Big Bang Year End Sale Kembali Dengan Diskaun Hingga 50%”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Scroll to Top