LuCOL-S Memilih Datin Seri Maria Farida Sebagai Duta

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

LuCOL-S Memilih Datin Seri Maria Farida Sebagai Duta| Siapa saja yang tidak ingin cantik? Walaupun usia melebihi 50-an tetapi Datin Seri Maria Farida masih lagi nampak cantik dan tampil muda? Apakah rahsia di sebalik kecantikan dan kecergasan beliau? Ini dikongsikan bersama dengan para peminat.

Datin Seri Maria Farida

Datin Seri berkongsi bersama tetamu yang hadir dimana beliau mencuba sendiri produk ini sebelum bersetuju dengan tawaran menjadi Duta produk.  Beliau lebih menggemari pengambilan nutrien seimbang dimana ianya sesuai dan pengambilan supplemen adalah tambahan.

Oleh kerana kulit yang sensitif, penggunaan atau pengambilan supplemen harian di periksa dengan hati-hati. Selepas mencuba produk ini sebulan yang lepas dan berpuas hati dengan hasilnya. Mana taknya beliau dapat melihat perubahan ketara pada wajah dan kulitnya. Jika diambil secara konsisten pasti perubahan positif dapat dilihat dalam masa 7 hari.

“Kami memilih Datin Seri Maria Farida sebagai Duta bukan kerana sasaran kami untuk pasaran melayu semata-mata malah Malaysia keseluruhannya. Beliau bukan sahaja cantik tetapi juga seorang yang merendah diri dan yang penting beliau mengambil kalogen ini”.

-kata Mr Ooi Thean Nip selaku Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) PlantBio tentang faktor pemilihan duta produk untuk keluaran syarikatnya,

LuCOL-S
LuCOL-S atau Lustre Collogen adalah keluaran daripada syarikat PlantBio Research Centre. Generasi pertama LuCOL telah dilancarkan pada tahun 2015, manakala generasi kedua dikenali sebagai LuCOL-S (special) dilancarkan pada tahun 2020 dengan formulasi yang lebih baik dan terkini. Produk yang dihasilkan daripada rumusan herba ini telah melalui beberapa proses ujian makmal. Bukan setakat satu tetapi bekolaborasi dengan beberapa institusi klinikal.
Bahan-bahan Utama
Produk ini dihasilkan daripada rumusan herba. Bahan-bahan semulajadi yang ada didalam produk ini menguatkan keberkesanan apabila diguna.  Melalui beberapa proses ujian makmal dan bekolaborasi dengan beberapa institusi klinikal .  Antara bahan-bahan yang ada adalah Kolagen Marin, Ekstrak Zaitun, Acai Beri ,Beri Camu Camu, Minyak Benih Perilla dan  Ekstrak Stevia
Kebaikan LuCOL-S 
Banyak juga kebaikan yang boleh didapati dari produk ini. Ia juga mampu untuk menguatkan tulang dan sendi terutama pada yang berusia 30 tahun ke atas. Diantaranya adalah:
  • Kulit semakin cerah
  • Kedutan berkurangan
  • Ketegangan muka dan payudara
  • Sendi semakin kuat
  • Sakit sendi berkurangan
  • Bertenaga dan cergas
Kecantikan dan kecergasan patut diambil berat walaupun usia sudah melangkaui 40-50 an. Inilah masanya untuk memastikan kecantikan dalam dan luaran di pelihara sebaiknya. Ada yang mengamalkan dengan senaman sihat, makanan sihat mahupun hidup sihat. Tidak salah jika ditambah dengan pengambilan supplemen yang betul. Untuk maklumat lanjut layari;About The Author

1 thought on “LuCOL-S Memilih Datin Seri Maria Farida Sebagai Duta”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Scroll to Top