LifeProof Umum Aksesori Casing Garis Lengkap untuk iPhone Apple Baru

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

LifeProof Umum Aksesori Casing Garis Lengkap untuk iPhone Apple Baru| LifeProof boleh lindungi? Lindungi iPhone Apple baru anda dalam aksesori/ casing yang membuat anda berasa selamat dalam melakukan kebaikan. LifeProof WĀKE dan NËXT untuk Apple iPhone® 12 mini, iPhone® 12, iPhone® 12 Pro dan iPhone® 12 Pro Max.

Sekarang tersedia di lifeproof.asia dengan kalis air FRĒ tidak lama lagi. Dengan setiap pembelian casing berpeluang untuk membantu menangangi masalah pencemaran air.

“Inovasi Apple terkenal kerana membantu kami mengimbangi kehidupan kami yang semakin sibuk dan sentiasa jauh ke hadapan. Kami berasa amat senang hati menawarkan perlindungan bergaya dan lestari untuk peranti baru anda.  Sambil membantu melindungi saluran air kami dengan WĀKE, NËXT dan FRĒ.”

-kata kata Ketua Pegawai Eksekutif LifeProof, Jim Parke.

WĀKE

WĀKE  dicipta untuk membantu mengatasi masalah plastik yang semakin meningkat di lautan kita. Sarung plastik kitar semula yang berasaskan laut 85 peratus ini tidak menjejaskan perlindungan. Memenuhi standard iaitu perlindungan jatuh setinggi 6.6 kaki. WĀKE tersedia dalam 3 warna dan mempunyai corak ombak yang kemas.

Mengambil ciptaan dari WĀKE, portfolio LifeProof yang lain kini juga mempunyai bahan lestari. FRĒ untuk Apple iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro dan iPhone 12 Pro Max.

Terdiri daripada lebih 60 peratus bahan kitar semula dan merangkumi peranti baru ini dengan perlindungan 360⁰. Reka bentuk kalis air FRĒ akan memastikan anda bersedia untuk bekerja atau bermain di mana-mana sahaja persekitaran.

NËXT

NËXT menampilkan perlindungan ultra-tipis di bahagian belakang yang jelas untuk mempamerkan iPhone baru anda. Dengan tambahan warna di sisi dan diperbuat dengan lebih dari 50 peratus bahan kitar semula. Anda akan siap untuk apa sahaja NËXT.

Sejajar dengan misi korporat kami untuk memberikan kembali, mengajak para penggunanya untuk membuat perubahan juga. Dengan kerjasama Water.org, Coral Reef Alliance, American Rivers dan Oceana, LifeProof akan memberikan sumbangan.

Sumbangan berupa setiap casing yang dijual untuk menyokong masa depan yang lebih sihat untuk air dunia kita. Pengguna boleh mengunjungi lifeproof.asia/makingwaves untuk mendaftarkan produk mereka dan memilih badan amal pilihan mereka.

LifeProof WĀKE dan NËXT kini tersedia sekarang dan FRĒ akan datang tidak lama lagi. WĀKE juga tersedia sekarang untuk Apple iPad (Gen ke-7 / Gen ke-8). Untuk maklumat lebih lanjut, lawati www.lifeproof.asia/

Senarai Harga adalah seperti berikut:

Devices Series MYR (RRP)
iPhone 12 mini

iPhone 12

iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro Max

Siri FRĒ RM 379.00
Siri NËXT RM 289.00
Siri WĀKE RM 159.00

Untuk maklumat lebih lanjut, lawati

Website Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Scroll to Top