Koleksi Deko Marseille Dari Avon Untuk Raya Tahun Ini!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Koleksi Deko Marseille Home Dari Avon Untuk Raya Tahun Ini!|Untuk Raya tahun ini bukan setakat pakaian, kuih raya tetapi dekorasi rumah pun kalau boleh nak baru. Ini KP nak kongsikan dengan anda koleksi terbaru dari Avon untuk koleksi deko sempena kempen Hari Raya.  Koleksi deko kali ini Avon memperkenalkan rangkaian  dekorasi moden-chic ala Perancis iaitu Deko Marseille Home Collection. Gaya tatarias chic bersahaja Perancis, dengan menampilkan bungaan Eropah ala lukisan cat air yang menawan, dilatari rona biru lambang hamparan laut pesisir pantai kota Marseille.

Dari koleksi langsir dengan hiasan begitu menyejukkan mata, ke set hidangan kaca opal donakrilik, sehinggalah set kamar tidur ternyata setiap barangan dicipta untuk menyempurnakan dominasi putih dalam tatarias

Marseille

Romantisme penuh sofistikasi terserlah pada koleksi langsir, sarung bantal don alas meja deko Maraseille. Rangkaian ini dihiasi mawar, peoni, lavendar dan bungaan desa. Ianya juga diperbuat dari fabrik poli-jacquard yang tahan lasak. la lembut don selesa, namun tidak mudah terkesan.

Sediakan hidangan membangkit selera dengan set hidangan 20-keping dari kaca opal nan mempesona yang dihiasi bungaan deko Marseille. Kemudian, kita pikat hati tetamu dengan set balang kuih, jug dan juga bekas minuman serta tempat alas kek dari akrilik ala Kristal.

DELICIOUX … Set Kaca Opal & Akrilik Marseille 

Sediakan hidangan membangkit selera dengan set hidangan 20- keping dari kaca opal nan mempesona yang dihiasi bungaan Marseille. Kemudian, pikat hati tetamu dengan set balang kuih, jag don bekas minuman serta dom kek dari akrilik ala Kristal.

DORMEZ BIEN … Set Kamar Tidur Bujang, Ratu & Raja Marseille

set gebar dan cadar katil Marseille. Diperbuat dari fabrik serat mikro yang sangat selesa. Setiap set menampilkan rekaan unik agar semua kamar tidur kita akan tampil dengan nilai estetik tersendiri.

Jom nuansa musim bunga ala Bourgeois di kediaman kita  bersempena dengan Aidilfitri tahun ini dengan Marseille Home Decor Collection, yang mana telahpun berada di pasaran pada 16 April 2019. Dapatkannya dari mana-mana Wakil Avon, Butik Kecantikan AVON.
Untuk membuat sebarang reservation : 1-800-22-AVON (2866).
Website: shop.avon.myLeave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Scroll to Top