KFC Bucket Ria Penuh Dengan Penjimatan Sempena Musim Kemerdekaan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

KFC Bucket Ria Penuh Dengan Penjimatan Sempena Musim Kemerdekaan |KFC telah menghasilkan kombo yang menarik serta berbaloi buat para penggemar KFC bagi dinikmati bersama rakan-rakan dan keluarga sempena musim kemerdekaan ini dengan memperkenalkan KFC Bucket Ria! Dengan slogan “Lebih Jimat, Lebih Senyuman”, KFC Bucket Ria ditawarkan pada harga yang bukan sahaja menjimatkan malah amat berpatutan dan pastinya membuat anda tersenyum lebar selain menggamit pelbagai kenanangan khususnya di hari Merdeka yang bakal menjelang.


KFC Bucket Ria mengandungi hidangan KFC kegemaran ramai seperti ayam goreng Original Recipe dan juga Hot & Spicy, kentang putar, coleslaw, kentang goreng Crispier Fries, dan juga minuman. KFC Bucket Ria menampilkan tiga jenis kombo iaitu Kombo A (5 ketul ayam), Kombo B (9 ketul ayam), dan Kombo C (15 ketul ayam) dengan harga antara RM24.90, RM43.90 dan RM66.90 bagi disesuaikan dalam apa jua keadaan, sama ada makan malam bersama yang tersayang mahupun untuk sebarang majlis keraian. Kombo-kombo bernilai hebat ini pastinya akan membuat anda lebih tersenyum apabila berpeluang untuk berjimat sehingga RM13.00 dengan mana-mana kombo yang dipilih!

Promosi bagi KFC Bucket Ria merangkumi pengiklanan di TV, radio, akhbar, media online, titik bahan jualan untuk capaian yang lebih meluas kepada pelanggan. KFC Bucket Ria boleh didapati di semua restoran KFC di seluruh negara untuk masa yang terhad sahaja bermula dari 3 Ogos hingga 21 September 2015. Jadi jangan lepaskan peluang keemasan untuk menikmati hidangan terbaru ini di restoran KFC yang berdekatan!About The Author

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Scroll to Top