Jom Jalan Kempen Firefly dan GoQuo Untuk Anda Yang Suka ‘Travel’

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Jom Jalan Kempen Firefly dan GoQuo Untuk Anda Yang Suka ‘Travel’|Pasukan Firefly Holiday telah berkembang dan berusaha untuk memenuhi setiap harapan pelanggan terutama sekali untuk mereka yang pertama kali menaiki Firefly. Pastinya pengalaman perjalanan yang lancar antara kepuasan yang di cari oleh pelanggan. Ini adalah tahun yang ke 8 Firefly didalam bidang ini. Kolaborasi Jom Jalan Kempen Firefly bersama GoQuo

Firefly Holiday menawarkan kemudahan dari mula membuat tempahan hingga tiba ke destinasi pilihan anda. Yang menarik pelanggan diberi fleksibiliti penuh untuk masa  menyesuaikan dan memilih waktu penerbangan pilihan mereka. Bukan setakat itu dalam pemilihan hotel untuk melengkapi percutian dan lawatan pilihan. Ia mempunyai keupayaan Do-It-Yourself (DIY) untuk memenuhi keperluan percutian anda. Firefly Holiday telah terbukti mudah dan boleh dipercayai, menawarkan pakej yang berpatutan sejak mula daripada tahun 2010.

Sebagai rakan terbaik syarikat penerbangan, GoQuo percaya dalam memperkasakan pendapatan sampingan masa nyata dengan bekerja dengan lebih dari 20 dan dipercayai oleh lebih daripada 40 pembekal produk sampingan, GoQuo telah merevolusikan industri perjalanan! Platform kami mengagregatkan pelbagai perkhidmatan perjalanan termasuk tempahan hotel, penyewaan kereta, aktiviti dan lawatan, insurans, pemindahan lapangan terbang dan banyak lagi.

“GoQuo juga mempunyai kerangka sendiri yang terdiri daripada beberapa ratus API dan menawarkan pelbagai pembekal global kepada pelanggan kami yang paling sesuai dengan keperluan dan keinginan mereka sesuai dengan Jom Jalan Kempen Firefly,”

-Ron Ramanan, Pengasas GoQuo.

“Dengan bekerjasama dengan GoQuo untuk meningkatkan setiap pengalaman, bersiap sedia untuk pilihan untuk hotel, tawaran dan aktiviti di Malaysia dan di seluruh dunia. Perkhidmatan penyewaan kereta juga boleh ditempah melalui laman web untuk mendapatkan perjalanan yang mudah.

“Melalui Firefly Holiday, kami bersedia menawarkan para penumpang kami dengan pengalaman bercuti yang berbeza melalui pelbagai pilihan, kemudahan dan pakej yang berpatutan. Ini akan dijalankan oleh inisiatif kempen Jom Jalan yang meliputi tempat yang belum ditemui dan penerokaan warisan. Firefly sedang bekerjasama dengan bakal pelancongan dan rakan kongsi korporat untuk menyerlahkan segmen inisiatif seperti pelancongan perubatan, pakej tempatan, eko-pelancongan, tarikan, makanan, pengembaraan dan membeli-belah,

-Ignatius Ong. Ketua Pegawai Eksekutif Firefly,

Tahniah buat Firefly diatas pelancaran Jom Jalan Kempen Firefly bersama GoQuo


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge