Island BBQ Steambot

Island BBQ Steambot

Teringin nak makan steambot tapi nak kan kelainan.. Biasa makan kat seoul garden kali ini tukar venue lak. So cari and mencarilar kitepunye. Dah goggle nama tempat…Dah kena gps lah jalan…Siap terlepas simpang gak…

Masa masuk jalan ke tempat ini nampak macam scary jap sebab kiri kanan umah sahaja. Ala ala bucu hujung jalan baru nampak ada abg naik motor bertanya nak ke island bbq ke..Semestinya dengan happy kitepunye cakap Ya. Ingatkan terus ke restaurant rupanya ke parking … Baru tahu di sini kena rsvp dulu kerana tempat selalu sahaja penuh. Island BBQ Steambot

The venue… and the signboard

Ada bermacam- macam sos buatan sendiri dan yang botol. marjerin di gunakan untuk membakar/mengril.
Beside menu steambot ada disertakan juga makanan cam nasi goreng mee goreng and etc… sebagai makanan tambahan

Irfan n qurratul sibuk nak tunjuk ada ikan…ok dear… Sambil makan sambil tengok ikan

Selain dari ada ikan, yang membuatkan Irfan dan Qurratull seronok makan di sini adalah kerana aeroplane. Sepanjang makan memang akan nampak aeroplane deparat dari subang airport. Of course bunyinya kuat, clear picture kalau time malam sebab nampak lampu kat aeroplane.

restaurant ini lebih kurang macam seoul garden
Bolih membakar, mengrill, merebus dan sup nya pula ada 2 pilihan sama ada sup ayam atau sup tomyam
Blh mmbakar, mgrill, mrebuars , and etc…

 

Irfan and papa enjoying the food… Pembakaran telah berlaku

$$$$$…. dewasa RM 22++ dan kanak kanak RM 15++
puas hati makan semestinya dan juga seronok melihat anak anak gembira terutamanya Irfan

Island BBQ Steambot.. hingga kitepunye ketemu lagi

nukilan dari owner umah

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Scroll to Top