#HAVOC bersama Altimet, Joe Flizzow & SonaOne @Istana Budaya

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

#HAVOC bersama Altimet, Joe Flizzow & SonaOne @Istana Budaya | ” Budak Subang Jaya tapi takda gaya, jumpa saya di istana budaya,”

image

Havoc @Istana Budaya satu konsert menampilkan artis hip hop dari Malaysia. Siapa yang tidak kena dengan Altimet, Joe Flizzow dan SonaOne. Konsert mega selama 2 jam ini bakal di pentaskan di Istana Budaya pada 22 Mei 2014. Ia cuma satu hari sahaja dan akan menjadi satu kejayaan besar terutama untuk holongan orang muda dan juga peminat-peminat artis tersebut.

ZI Communication’s Chairman, Datuk Zulkifli Ishak sangat berbangga dengan kerjasama Sony-Kartel dan pasti konsert #HAVOC Ini dapat memberi kesan positif kepada genre hip hop. Konsert selama 90 minit bakal menampilkan Altimet, Joe Flizzow, SonaOne dan juga beberapa artis yang pernah berganding di dalam album mereka. KP tak sabar menunggu akan ‘surprise’ yang akan di berikan oleh mereka..

image

Sedikit informasi Tentang Altimet

Altimet, artis hip hop dan juga penyanyi dari Kuala Lumpur. Kejayaan Altimet seperti 3 tempat teratas di Anugerah Juara Lagu ke 28, anugerah platinum untuk lagu hit “Kalau Aku Kaya”. Album terbaru Altimet (Kotarayaku) dan juga single (Hello) menjadi lagu “top selling” di iTunes Malaysia.

image

Tentang Joe Flizzow

Siapa yang terkenal denga Joe Flizzow. Sebelum ini Joe Flizzow terkenal dengan Kumpulan Too Phat di mana rakan duetnya Malique. Joe Flizzow mempunyai Syarikat Kartel. Sejak album President dikeluarkan 2009, Joe telah mengembangkan perniagaan di Kartel seperti Kartel Records, Kartel Agency, Joe’s Barbershop dan juga yang ini memang terkenal Joe’s Kitchen.Album Havoc berada di pasaran 7 Disember 2013. Single album pertama ” Havoc” menampilkan Altimet & SonaOne berjaya menjadi lagu terlaris dan mendapat tempat pertama di iTunes Malaysia. ia juga merupakan trending di twitter (#Havoc).

image

Info tentang SonaOne

Seorang MC, Produser, Penulis Lirik-antaranya beat hip hop dengan menggunakan komputer dan Pelukis Graviti. singke pertama “No More” di lancarkan pada 9 Disember 2013 dan memberi impak yang tinggi di mana menjadi 1st di iTunes dan carta radio.

image

Ticket-ticket boleh didapati di Istana Budaya Box Office dan juga di www.eztix.net. Readers juga boleh membelinya juga melalui www.ticketpro.com.my atau di TicketPro outlet. Tiket berharga RM100,RM180,RM220 ,RM280 dan RM380.

image

Jom readers kite #havoc kat Istana Budaya

#havoc #IstanabudayaAbout The Author

3 thoughts on “#HAVOC bersama Altimet, Joe Flizzow & SonaOne @Istana Budaya”

  1. Pingback: Abubakarxli Muncul Dengan Single NiNiNi dibawah Def Jam Asia Tenggara

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Scroll to Top