HAPIFAM PERKENAL DUA PRODUK TERBARU, BEST!

HAPIFAM PERKENAL DUA PRODUK TERBARU, BEST! | Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Untuk anda yang sedang berpantang ataupun mempunyai anak kecil bawah 12 bulan, ini berita untuk anda

HAPIFAM

Gabungan dua kata yang membawa maksud ‘gembira’ (happy) dan ‘keluarga’ (family). Merupakan jenama kelahiran Asia yang memahami bagaimana makanan berkhasiat berperanan sebagai langkah pencegahan kepada pelbagai jenis penyakit.

Dengan formula istimewa, rangkaian produk yang sihat menyasarkan ahli keluarga yang spesifik, seperti anak-anak yang sedang membesar dan ibu-ibu yang sedang menyusui bayi.

HAPIMOMS

Antara produk terbaru dari Hapifam. Hidangan atau snek lazat dan berkhasiat untuk membantu bakal-bakal ibu dan ibu menyusu untuk menempuh salah satu fasa paling menarik dalam kehidupan mereka.

HAPIMOMS LACTATION COOKIES

Diperbuat daripada bahan-bahan semula jadi yang telah dipilih dan dikaji dengan teliti oleh pakar nutrisi dan dan teknologi makanan dalaman kami.

Dihasilkan daripada halba, yis Brewer, biji adas, minyak kelapa organik, beri biru, dan banyak lagi bahan berkhasiat. Ia membantu ibu-ibu meningkatkan bekalan susu mereka, menjadikan penyusuan badan satu pengalaman yang cukup indah, bebas daripada tekanan.

WATAK HAPIMOMS

Watak Hapimoms mewakili ibu-ibu Asia yang tabah, berdikari dan sihat. Juga menunjukkan kasih sayang keluarga dan bayi tanpa syarat. Hanya mahukan pilihan paling terbaik dan sihat untuk anaknya.

Nalurinya sebagai seorang ibu cukup tahu bahawa kehidupan dan makanan yang sihat menjanjikan sebuah kehidupan yang bahagia. Sama seperti ibu Asia moden, dia juga seorang yang positif dan bijak bergaya.

Pelbagai perisa – Cip Coklat klasik yang sentiasa menjadi kegemaran ramai, Brownie memikat selera. Tidak berminta dengan coklat boleh pilih Beri Campuran. Matlamat kami adalah untuk menggembirakan ibu dan bayi sekaligus!

HAPIHEROS

Menyasarkan kanak-kanak kecil berumur 6 bulan ke atas, rangkaian bijirin HAPIHEROES didatangkan dalam perisa yang unik.

Ini adalah cara kami untuk memastikan anak-anak yang cukup berharga ini dapat membesar dengan sihat dan kuat. Juga terbaru dari Hapifam

Pilihan yang sedia menanti ialah beras asli, buah-buahan campuran, keledek manis, dan ubi bit & beri goji. Di mana ia juga memastikan anak-anak anda juga dapat menikmati rasa yang sama seperti ibu dan ayah.

RANGKAIAN HAPIHEROS

Sebagai ibu bapa, kita sentiasa mahukan yang terbaik untuk anak-anak. Dek kerana itulah, kami memastikan rangkaian bijirin HAPIHEROS padat dengan DHA, yang menyokong perkembangan otak dan mata di kalangan kanak-kanak kecil.

Ia mengandungi multi bijirin yang memelihara penghadaman yang baik, serta mengawal tahap prebiotik dan probiotik yang diperlukan. Ini untuk mengekalkan kekuatan sistem imun, sambil meningkatkan dan mengembangkan bakteria usus yang baik.

Rangkaian produk HAPIMOMS Lactation Cookies dan HAPIHEROS boleh didapati pada harga RM39.90 dan RM19.90 di

Nantikan artikel tentang HAPINFT 

Website |

Total
1
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Previous Post

MEDLEY KLASIK SITI 2 DARI DATO’ SRI SITI NURHALIZA, BEST!

Next Post

NUTOX RENEWING TREATMENT – GET THAT INSTANT GLOW NOW!

Related Posts